Aktivera och inaktivera namnetiketter på enheter i serien Board, Desk och Room
Slut på support: Namnetiketter för delade enheter
Från och med den 30 april 2026 kommer Cisco att avbryta funktionen ”Namnetiketter” för delade enheter och mötesrum.
- Viktigt: Om funktionen inaktiveras manuellt före tidsfristen kan funktionen inte aktiveras igen.
- Ersättning: Det finns ingen ersättningsfunktion planerad.
I början av ett möte kan du se namnen på upp till fyra personer i fjärran änden under de första 60 sekunderna. Efteråt visas namnet på den person som för närvarande talar kort när de börjar prata.
Om din organisation tillåter namnetiketter kan du aktivera eller inaktivera dem på din enhet. När du stänger av namnetiketter visas de inte under ditt nästa samtal. Men om namnetiketter är tillgängliga kommer du fortfarande att få dem. När samtalet är avslutat slås namnetiketterna automatiskt på igen.
Namnetiketter är inte tillgängliga på omkodade konferenser eller på mjuka klienter.
| 1 |
Öppna inställningsmenyn genom att svepa åt höger på startskärmen och välj Enhetsinställningar . |
| 2 |
Tryck på Namnetiketter för ansiktsigenkänning och tryck på växeln för att aktivera eller inaktivera etiketterna för din enhet. |