Ștergerea unui dispozitiv
Puteți șterge un dispozitiv sau mai multe dispozitive în Cisco Webex Control Hub. Odată ce dispozitivele sunt șterse, acestea sunt eliminate definitiv din organizație și nu pot fi recuperate.
| 1 |
Din vizualizarea clientului din https://admin.webex.com, accesați Dis pozitive. |
| 2 |
Selectați un dispozitiv sau alegeți mai multe dispozitive, apoi faceți clic pe |
A fost util acest articol?
