Webex App | Slet meddelelser og filer

list-menuHar du feedback?
Hvis du skriver en besked forkert eller sender den forkerte fil i Webex-appen, kan du slette dem, selv efter du har sendt dem. Og hvis du er rummoderator, kan du også slette andres beskeder og filer.

Hold markøren over din besked, og klik på Flere handlinger More Options button, og klik derefter på Slet besked. Hvis du har sendt en meddelelse og en fil, slettes begge dele ved at klikke på Slet meddelelse.

Du kan se sletningsindstillingen på andres beskeder og filer, hvis du er pladsmoderator.

Tryk længe på beskeden eller filen, og tryk på Slet.

Du kan se sletningsindstillingen på andre folks meddelelser og filer, hvis du er rummoderator.

Tryk længe på beskeden eller filen, og tryk på Slet .

Du kan se sletningsindstillingen på andre folks meddelelser og filer, hvis du er rummoderator.

Hold markøren over din besked, eller hold markøren direkte under filen, og klik på Slet besked Delete message icon. Hvis du har sendt en meddelelse og en fil, skal du klikke på Slet meddelelse Delete message icon at slette begge dele.

Du kan se sletningsindstillingen på andre folks meddelelser og filer, hvis du er rummoderator.

Var denne artikel nyttig?
Var denne artikel nyttig?