Webex App | Slett meldinger og filer

list-menuTilbakemelding?
Hvis du skriver feil i en melding eller sender feil fil i Webex-appen, kan du slette dem selv etter at du har sendt dem. Og hvis du er rommoderator, kan du også slette andres meldinger og filer.

Hold musepekeren over meldingen og klikk på Flere handlinger More Options button, og klikk deretter Slett melding. Hvis du sendte en melding og en fil, slettes begge ved å klikke på Slett melding.

Du ser slettingsalternativet på andres meldinger og filer, hvis du er rommoderator.

Trykk lenge på meldingen eller filen, og trykk på Slett.

Du vil se slettealternativet på andres meldinger og filer, hvis du er rommoderator.

Trykk lenge på meldingen eller filen, og trykk på Slett .

Du vil se slettealternativet på andres meldinger og filer, hvis du er rommoderator.

Hold musepekeren over meldingen eller hold musepekeren direkte under filen og klikk på Slett melding Delete message icon. Hvis du sendte en melding og en fil, klikker du på Slett melding Delete message icon for å slette begge deler.

Du vil se slettealternativet på andres meldinger og filer, hvis du er rommoderator.

Var denne artikkelen nyttig?
Var denne artikkelen nyttig?