Aplicația Webex | Ștergeți mesajele și fișierele

list-menuFeedback?
În aplicația Webex, dacă tastați greșit un mesaj sau trimiteți un fișier greșit, îl puteți șterge chiar și după ce l-ați trimis. Și, dacă sunteți moderatorul spațiului, puteți șterge și mesajele și fișierele altor persoane.

Plasați cursorul peste mesaj și faceți clic pe Mai multe acțiuni More Options button, apoi faceți clic pe Ștergeți mesajul. Dacă ați trimis un mesaj și un fișier, dacă faceți clic pe Ștergere mesaj, veți șterge ambele.

Veți vedea opțiunea de ștergere în mesajele și fișierele altor persoane, dacă sunteți moderatorul spațiului.

Apăsați lung mesajul sau fișierul și atingeți Ștergere.

Veți vedea opțiunea de ștergere pe mesajele și fișierele altor persoane, dacă sunteți moderatorul spațiului.

Apăsați lung mesajul sau fișierul și atingeți Ștergere .

Veți vedea opțiunea de ștergere pe mesajele și fișierele altor persoane, dacă sunteți moderatorul spațiului.

Plasați cursorul peste mesaj sau plasați cursorul direct sub fișier și faceți clic pe Ștergeți mesajul Delete message icon. Dacă ați trimis un mesaj și un fișier, faceți clic pe Ștergere mesaj Delete message icon pentru a șterge ambele.

Veți vedea opțiunea de ștergere pe mesajele și fișierele altor persoane, dacă sunteți moderatorul spațiului.

A fost util acest articol?
A fost util acest articol?