אפליקציית Webex | הסר מישהו ממרחב
ייתכן שתצטרך להגביל את הגישה לחלל באפליקציית Webex לאחר שמישהו כבר הצטרף אליו. אם השטח אינו מנוהל, או שאתה המנחה, תוכל להסיר אנשים מהמרחב. כשאתה מסיר מישהו ממרחב, התוכן שלו נשאר גלוי, בהתבסס על מדיניות שמירת הנתונים של החברה שלך.
|
עבור אל הודעות
|
| 1 |
עבור אל הודעות ובחר את החלל. |
| 2 |
הקש על תפריט הפעילות |
| 1 |
עבור אל הודעות
|
| 2 |
הקש על תפריט הפעילות |
| 1 |
עבור אל הודעות
|
| 2 |
ברשימת האנשים, העבר את העכבר מעל שם האדם ולחץ על |
האם המאמר הועיל לך?
ולאחר מכן הקש
ולאחר מכן לחץ על הס