Webex-appen | Fjern noen fra et mellomrom
Det kan hende du må begrense tilgangen til en plass i Webex-appen etter at noen allerede har blitt med i den. Hvis plassen ikke er moderert, eller du er moderator, kan du fjerne personer fra plassen. Når du fjerner noen fra et område, forblir innholdet synlig, basert på bedriftens retningslinjer for datalagring.
|
Gå til Meld inger
|
| 1 |
Gå til Mel d inger, og velg mellomrommet. |
| 2 |
Trykk på aktivitetsmenyen |
| 1 |
Gå til Meld inger
|
| 2 |
Trykk på aktivitetsmenyen |
| 1 |
Gå til Meld inger
|
| 2 |
I listen over personer, hold musepekeren over personens navn og klikk |
Var denne artikkelen nyttig?
, og trykk deretter på
, og klikk deretter