- Početak
- /
- Članak
Zaključajte postavke uređaja za korisnika ili radni prostor
Kada ste puni administrator, možete zaključati postavke uređaja, kao što je postavljanje mreže. Kada zaključate postavke uređaja, određene postavke za sve dodijeljene uređaje Board, Desk i Room Series više ne može mijenjati nitko osim administratora.
Evo postavki koje možete zaključati na uređajima Board, Desk i Room Series. Imajte na umu da je to sve ili ništa. Ako zaključate izbornik Postavke, zaključane su sve sljedeće postavke.
-
Jezik
-
Vremenska zona
-
Rezolucija
-
Overscan
-
Unaprijed postavljena zadana kamera
-
Postavljanje mreže
-
Mrežna veza na dodirnoj ploči
-
Odspojite dodirnu ploču
-
Vraćanje na tvornice
Da biste promijenili ove postav ke iz izbornika Postavke kada je zaključana, morate unijeti korisničko ime i lozinku administratora uređaja.
Za uređaje možete postaviti konfiguraciju Postavke korisničkog sučeljaNačin izbornika ili na pojedinim uređajima ili skupno.
Možete:
-
Postavite konfiguraciju na jednom uređaju.
-
Postavite konfiguraciju na više uređaja.
-
Koristite predloške konfiguracije.
-
Koristite zadane konfiguracije za organizaciju ili lokaciju.
Više detalja o različitim načinima postavljanja konfiguracija potražite u članku Konfiguracije uređaja za uređaje serije Board, Desk i Room.
Radni prostor
| 1 |
Iz prikaza korisnika na http://admin.webex.com idite na Workspace i izvršite odgovarajuću pretragu. |
| 2 |
Odaberite radni prostor, idite na U ređaji i kliknite ikonu više. Odaberite Zaključaj postavku uređaja. Zatim odaberite: U ključite zaključavanje za sve uređaje, Sli jedite pojedinačne postavke uređaja ili Isključite zaključavanje za sve uređaje. Kliknite Go tovo da biste potvrdili.
|
Pojedinačni uređaji
| 1 |
Iz prikaza korisnika na http://admin.webex.com idite na U ređaji i izvršite odgovarajuću pretragu. |
| 2 |
Odaberite uređaj, idite na Sve konfiguracije i potražite UserInterface Setting sMenu Mode. Postavite konfiguraciju na Zaklju čano da biste zaklju čali izbornik postavki. Zatim odaberite Dalje i Pri mi jeni da biste postavili konfiguraciju. |
Zaključavanje O ovom uređaju
Osim zaključavanja standardnih stavki izbornika Post avke, možete zaključati i izbornik O ovom uređ aju.
|
Postavite konfiguraciju Postavke korisničkog sučeljaIzbornik Stranice o načinu rada na Zaklju čano. Da biste koristili ovu konfiguraciju, konfiguracija UserInterface SettingsMenu Mo de mora biti postavljena na Zaključano na uređaju. |