- Početak
- /
- Članak
Zaključajte postavke uređaja za korisnika ili radni prostor
Kada ste potpuni administrator, možete zaključati postavke uređaja, kao što je podešavanje mreže. Kada zaključate podešavanja uređaja, određena podešavanja za sve dodeljene uređaje Board, Desk i Room Series više ne može da menja niko drugi osim administratora.
Evo podešavanja koja možete zaključati na uređajima Board, Desk i Room Series. Imajte na umu da je to sve ili ništa. Ako zaključate meni Podešavanja, sva sledeća podešavanja su zaključana.
-
Jezik
-
Vremenska zona
-
Rezolucija
-
Overscan
-
Podrazumevana unapred podešena kamera
-
Podešavanje mreže
-
Mrežna veza sa dodirnim panelom
-
Poništite uparivanje dodirnog panela
-
Vraćanje fabričkih postavki
Da biste promenili ove postav ke iz menija Podešavanja kada je zaključano, potrebno je da unesete korisničko ime i lozinku administratora uređaja.
Za uređaje možete podesiti konfiguraciju Podešavanja korisničkog interfejsaRežim menija ili na pojedinačnim uređajima ili na veliko.
Možete ili:
-
Podesite konfiguraciju na jednom uređaju.
-
Podesite konfiguraciju na više uređaja.
-
Koristite šablone konfiguracije.
-
Koristite podrazumevane konfiguracije za organizaciju ili lokaciju.
Više detalja o različitim načinima podešavanja konfiguracija potražite u članku Konfiguracije uređaja za uređaje serije Board, Desk i Room.
Radni prostor
| 1 |
Iz prikaza korisnika na http://admin.webex.com idite na Vor kspace i izvršite odgovarajuću pretragu. |
| 2 |
Izaberite radni prostor, idite na U ređaji i kliknite na ikonu više. Izaberite Zaključaj podešavanje uređaja. Zatim izaberite: U ključite zaključavanje za sve uređaje, Pr atite pojedinačna podešavanja uređaja ili Isključite zaključavanje za sve uređaje. Kliknite Go tovo da biste potvrdili.
|
Pojedinačni uređaji
| 1 |
Iz prikaza korisnika na http://admin.webex.com idite na U ređaji i izvršite odgovarajuću pretragu. |
| 2 |
Izaberite uređaj, idite na Sve konfiguracije i potražite UserInterface Setting sMenu Mode. Podesite konfiguraciju na Zaklju č ano da biste zaključali meni podešavanja. Zatim izaberite Dalje i Pri meni da biste podesili konfiguraciju. |
Zaključavanje O ovom uređaju
Pored zaključavanja standardnih stavki menija Podeš avanja, možete zaključati i meni O ovom uređ aju.
|
Podesite konfiguraciju Podešavanja korisničkog interfejsaMeni Stranice o režimu na Zaklju čano. Da biste koristili ovu konfiguraciju, konfiguracija UserInterface SettingsMenu Mo de mora biti postavljena na Zaključano na uređaju. |