Stel een prioriteitswaarschuwing in voor gebruikers en werkruimten

list-menuFeedback?
Met Priority Alert kunt u een unieke beltoon instellen op basis van vooraf gedefinieerde criteria. Dit is handig als de gebruiker snel op de hoogte wil worden gebracht dat een specifiek telefoonnummer belt.

Voordat u begint

Om deze functie voor werkruimten in te stellen, moet u ervoor zorgen dat aan werkplekken een professionele licentie is toegewezen. Voor meer informatie over de functies die beschikbaar zijn met Workspace-licenties, zie Functies die beschikbaar zijn per licentietype voor Webex Calling.

Prioriteitswaarschuwing wordt niet ondersteund op RoomOS-apparaten.

1

Meld u aan bij Control Hub.

2

Ga naar het betreffende pad.

  • Voor gebruikers: Ga naar Beheer > Gebruikers. Selecteer vervolgens een gebruiker.

  • Voor werkruimten: Ga naar Beheer > Werkruimten. Selecteer vervolgens een werkruimte.

3

Klik op het tabblad Bellen.

4

Ga naar de sectie Oproepafhandeling, selecteer Prioriteitswaarschuwing en zet de schakelaar aan.

5

Selecteer een vooraf gedefinieerd schema in de keuzelijst.

Als u geen schema ziet dat u voor deze instelling wilt gebruiken, kunt u een nieuw schema maken op de pagina Planningen. Zie Schema's aanmaken voor meer informatie.

6

Klik op Schema toevoegen om de volgende parameters in te stellen:

  • Schema — Selecteer het vooraf gedefinieerde schema voor wanneer de gebruiker op de hoogte wil worden gehouden van oproepen in de keuzelijst.

    Als u een locatiebeheerder bent, worden alleen de planningen weergegeven die betrekking hebben op uw toegewezen locaties.

  • Oproepen van —Selecteer om een voorrangswaarschuwing toe te passen voor oproepen vanaf elk telefoonnummer of selecteer telefoonnummers. Als u kiest voor Telefoonnummers selecteren, voer dan de aanvullende gegevens in.

  • Waarschuwen of niet waarschuwen — Kies of u een voorrangswaarschuwing wilt toepassen op de gesprekken die binnen deze parameters passen.

7

Klik op Opslaan om uw waarschuwingsparameters met prioriteit op te slaan.

Het aangemaakte schema wordt toegevoegd aan een tabel Alert of Don't Alert. Indien nodig kunt u planningen uit de tabellen bewerken of verwijderen.

Niet waarschuwen heeft voorrang op Alert.

8

Klik op Opslaan.

Een gebruiker kan ook zelf een prioriteitswaarschuwing instellen in het gebruikersportaal. Zie Prioriteitswaarschuwing configureren voor meer informatie. Alle wijzigingen die door de gebruiker in deze instellingen worden aangebracht, worden zowel in het gebruikersportaal als in de Control Hub weergegeven.

Vond u dit artikel nuttig?
Vond u dit artikel nuttig?