Webex App | Wróć do wersji roboczej

list-menuOpinia?
Czasami zaczynasz pisać wiadomość tylko po to, aby Twoja uwaga jest potrzebna w innej przestrzeni lub rozmowie. Aplikacja Webex przechowuje wersje robocze Twoich wiadomości, dzięki czemu możesz do nich wrócić, jeśli nie wyślesz ich od razu. Zobaczysz ikonę obok spacji z pozostałymi szkicami, dzięki czemu możesz łatwo cofnąć się, gdy będziesz gotowy, aby nacisnąć Wyślij.

Draft message indicator on the spaces list.

Przejdź do listy spacji, kliknij spację za pomocą Drafts obok nazwy, aby wyświetlić wersję roboczą wiadomości, którą chcesz wypełnić.

Aby wyświetlić wszystkie wiadomości robocze, kliknij Przycisk filtra przycisk, przejdź do opcji Wers je robocze, a następnie wybierz wiadomość, którą chcesz uzupełnić.

Ponadto wersje robocze wiadomości są przechowywane nawet po ponownym uruchomieniu, więc zawsze możesz do nich wrócić.

Przejdź do listy spacji, dotknij spacji za pomocą Drafts obok nazwy, aby wyświetlić wersję roboczą wiadomości, którą chcesz wypełnić.

Aby wyświetlić wszystkie wiadomości robocze, dotknijPrzycisk filtra, przejdź do wersji roboczej, a następnie wybierz wiadomość, którą chcesz uzupełnić.

Przejdź do listy spacji, dotknij spacji za pomocą Drafts obok nazwy, aby wyświetlić wersję roboczą wiadomości, którą chcesz wypełnić.

Aby wyświetlić wszystkie wiadomości robocze, dotknijPrzycisk filtra, przejdź do wersji roboczej, a następnie wybierz wiadomość, którą chcesz uzupełnić.

Przejdź do listy spacji, kliknij spację za pomocą Drafts obok nazwy, aby wyświetlić wersję roboczą wiadomości, którą chcesz wypełnić.

Aby wyświetlić wszystkie wiadomości robocze, kliknij Przycisk filtra przycisk, przejdź do opcji Wers je robocze, a następnie wybierz wiadomość, którą chcesz uzupełnić.

Czy ten artykuł był pomocny?
Czy ten artykuł był pomocny?