Webex-appen | Gå tillbaka till dina utkast

list-menuHar du feedback?
Ibland börjar du skriva ett meddelande bara för att upptäcka att din uppmärksamhet behövs i ett annat utrymme, eller konversation. Webex-appen sparar utkast till dina meddelanden så att du kan komma tillbaka till dem om du inte skickar dem direkt. Du ser en ikon bredvid mellanslag med utkast kvar i dem, så att du enkelt kan hoppa tillbaka när du är redo att trycka på skicka.

Draft message indicator on the spaces list.

Gå till din utrymmeslista, klicka på ett utrymme med Drafts bredvid namnet för att visa utkastet till meddelande som du vill slutföra.

Om du vill visa alla utkast till meddelanden klickar du påFilterknapp, går till Ut kast och väljer sedan meddelandet du vill slutföra.

Dina meddelandeutkast behålls även efter en omstart, så att du alltid kan komma tillbaka till dem.

Gå till listan med utrymmen, tryck på ett utrymme med Drafts bredvid namnet för att visa utkastet till meddelande som du vill slutföra.

Om du vill visa alla utkast till meddelanden trycker du påFilterknapp, går till Ut kast och väljer sedan meddelandet du vill slutföra.

Gå till listan med utrymmen, tryck på ett utrymme med Drafts bredvid namnet för att visa utkastet till meddelande som du vill slutföra.

Om du vill visa alla utkast till meddelanden trycker du påFilterknapp, går till Ut kast och väljer sedan meddelandet du vill slutföra.

Gå till din utrymmeslista, klicka på ett utrymme med Drafts bredvid namnet för att visa utkastet till meddelande som du vill slutföra.

Om du vill visa alla utkast till meddelanden klickar du påFilterknapp, går till Ut kast och väljer sedan meddelandet du vill slutföra.

Var den här artikeln användbar?
Var den här artikeln användbar?