Aplikace Webex | Odstranění prostoru z týmu

list-menuZpětná vazba?
Pokud nemá smysl, aby určitý prostor patřil týmu, může moderátor týmu přesunout tento prostor mimo tým.

Prostory můžete přesunout mimo tým, ale pouze pokud:

Pokud je týmový prostor moderován, mohou jej z týmu odebrat pouze moderátoři týmového prostoru.

V prostoru klikněte na Informace o prostoru Settings button represented by a cog icon, vyberte O debrat prostor z týmu a potom klepněte na tlačítko Ano.

Pokud se pokoušíte přesunout prostor z jednoho týmu do druhého, můžete nyní prostor přidat do jiného týmu.

V prostoru klikněte na Informace o prostoru Settings button represented by a cog icon, vyberte Odebrat prostor z týmu a potom klepněte na tlačítko Ano.

Pokud se pokoušíte přesunout prostor z jednoho týmu do druhého, můžete nyní prostor přidat do jiného týmu.

V prostoru přejděte do nabídky aktivity More options button a vyberte možnost Info. Klepněte na Odebrat prostor z týmu a potom klepněte na Ode brat.

Pokud se pokoušíte přesunout prostor z jednoho týmu do druhého, můžete nyní prostor přidat do jiného týmu.

V prostoru přejděte do nabídky aktivity More Options button a vyberte možnost Info. Klepněte na Odebrat místo z týmu a potom klepněte na OD EBRAT.

Pokud se pokoušíte přesunout prostor z jednoho týmu do druhého, můžete nyní prostor přidat do jiného týmu.

V prostoru přejděte na Zobrazit nastavení prostoru Settings button represented by a cog icon> Odstranit prostor z týmu.

Byl tento článek užitečný?
Byl tento článek užitečný?