Webex-appen | Ta bort ett utrymme från ett team

list-menuHar du feedback?
Om det inte är vettigt att ett visst utrymme tillhör ett team kan en teammoderator flytta det utrymmet ur teamet.

Du kan flytta utrymmen ur ett team, men bara om:

Om teamutrymmet modereras kan bara teamutrymmets moderatorer ta bort utrymmet från teamet.

Klicka på Utrymmes information i utrymmet Settings button represented by a cog icon, välj Ta bort utrymme från teamet och klicka sedan på Ja.

Om du försöker flytta utrymmet från ett team till ett annat kan du nu lägga till utrymmet i ett annat team.

Klicka på Utrymmes information i utrymmet Settings button represented by a cog icon, välj Ta bort utrymmet från teamet och klicka sedan på Ja.

Om du försöker flytta utrymmet från ett team till ett annat kan du nu lägga till utrymmet i ett annat team.

Gå till aktivitetsmenyn i utrymmet More options button Välj Info. Tryck på Ta bort utrymmet från teamet och tryck sedan på Ta bort.

Om du försöker flytta utrymmet från ett team till ett annat kan du nu lägga till utrymmet i ett annat team.

Gå till aktivitetsmenyn i utrymmet More Options button Välj Info. Tryck på Ta bort utrymme från teamet och tryck sedan på TA BORT.

Om du försöker flytta utrymmet från ett team till ett annat kan du nu lägga till utrymmet i ett annat team.

Gå till Visa utrymmesinställningar i utrymmet Settings button represented by a cog icon> Ta bort utrymme från teamet.

Var den här artikeln användbar?
Var den här artikeln användbar?