Webex-app | Fjern et mellemrum fra et team

list-menuHar du feedback?
Hvis det ikke giver mening for et bestemt rum at tilhøre et team, kan en teammoderator flytte dette rum ud af teamet.

Du kan flytte mellemrum ud af et team, men kun hvis:

Hvis teamområdet modereres, er det kun teamområdets moderatorer, der kan fjerne rummet fra teamet.

Klik på Mellemrumsoplysninger i rummet Settings button represented by a cog icon, vælg Fjern plads fra teamet, og klik derefter på Ja.

Hvis du forsøger at flytte området fra et hold til et andet, kan du nu føje pladsen til et andet team.

Klik på Mellemrumsoplysninger i rummet Settings button represented by a cog icon, vælg Fjern pladsen fra teamet, og klik derefter på Ja.

Hvis du forsøger at flytte området fra et hold til et andet, kan du nu føje pladsen til et andet team.

Gå til aktivitetsmenuen i rummet More options button og vælg Info. Tryk på Fjern pladsen fra teamet, og tryk derefter på Fjern.

Hvis du forsøger at flytte området fra et hold til et andet, kan du nu føje pladsen til et andet team.

Gå til aktivitetsmenuen i rummet More Options button og vælg Info. Tryk på Fjern plads fra teamet, og tryk derefter på FJERN.

Hvis du forsøger at flytte området fra et hold til et andet, kan du nu føje pladsen til et andet team.

Gå til Vis rumindstillinger i rummet Settings button represented by a cog icon> Fjern plads fra teamet.

Var denne artikel nyttig?
Var denne artikel nyttig?