Webex-appen | Konfigurer samtaleruting for når du er borte
Hvis du aktiverer Ikke forstyrr (DND) eller Viderekobling av anrop, har de prioritet fremfor Bort- ruting.
| 1 |
Åpne Webex og logg på. |
| 2 |
Klikk på profilbildet ditt, klikk Tilgjengelighet og klikk deretter Bor te. |
| 3 |
Velg en hil senmelding fra den tilgjengelige listen i rullegardinmenyen Hilsen. Innringere hører et opptak av hilsenen du velger. |
| 4 |
Velg blant de tilgjengelige alternativene i rullegardinmenyen Slutter, eller klikk Til passet for å legge til en egendefinert sluttdato og -klokkeslett. |
| 5 |
Velg hvor du vil sende samtalen i rullegardinmenyen Send anrop til :
|
| 6 |
Klikk på Administrer varsler og velg om du vil bli varslet når innringeren blir møtt. |
| 7 |
Klikk på Sett. Tilgjengeligheten din på profilbildet ditt endres til å vises Borte til den angitte
tiden og inkluderer hilsenen du valgte, med mindre du allerede har angitt en tilpasset status.
Hvis du vil slå av innstillingen, klikker du på profilbildet ditt, klikker te og klikker på Slå av.
|
| 1 |
Åpne Webex og logg på. |
| 2 |
Trykk på profilbildet ditt, og deretter Tilgjengelighet. |
| 3 |
Trykk på Borte, trykk deretter på Velg og velg en hilsen fra listen. Innringere hører et opptak av hilsenen. Tilgjengeligheten din på profilbildet ditt endres til å vises Borte til den angitte tiden og inkluderer hilsenen du valgte, med mindre du allerede har angitt en tilpasset status. |
| 4 |
Velg alternativene for innstillingen
|
| 5 |
Trykk på Sett. Hvis du vil slå av innstillingen, trykker du på fanen Anrop, trykker
på Borte-banneret øverst og trykker deretter på
Slå av.
|
| 1 |
Åpne Webex og logg på. |
| 2 |
Trykk på profilbildet ditt, og deretter Tilgjengelighet. |
| 3 |
Trykk på Borte, trykk deretter på Hilsen og velg en hilsen fra listen. Innringere hører et opptak av hilsenen. Tilgjengeligheten din på profilbildet ditt endres til å vises Borte til den angitte tiden og inkluderer hilsenen du valgte, med mindre du allerede har angitt en tilpasset status. |
| 4 |
Velg alternativene for innstillingen
|
| 5 |
Trykk på Lag re. Hvis du vil slå av innstillingen, trykker du på Borte-banneret øverst og
trykker deretter på Slå av.
|