Odstranění uživatele z organizace v Řídicím centru
list-menuZpětná vazba?
Jako úplný správce můžete uživatele smazat. To je užitečné, pokud například uživatel opustil vaši společnost.

Když odstraníte uživatele, nemůže se již přihlásit k vašemu webu Webex, všechny jeho přiřazené služby Webex budou odstraněny a budou odstraněny ze všech prostorů nebo týmů, kterých se účastnil. Veškerý obsah vytvořený v prostorách nebude odstraněn a obsah podléhá zásadám uchovávání, které implementoval každý vlastník prostoru.

1

Přihlaste se do ovládacího centra a přejděte do nabídky S práva > Uživatelé.

2

Proveďte jeden z následujících úkonů:

  • Vybrat More menu vedle uživatele vyberte možnost Odstran it uživatele.
  • Vyberte uživatele a klikněte na Ak ce > Od stranit uživatele.

Pokud odstraňujete uživatele přiřazeného MPP telefonu, po odstranění uživatele se telefon také odstraní a v telefonu se provede obnovení továrního nastavení, aby se vymazala veškerá stávající konfigurace. To platí pouze v případě, že je telefon online. Pokud je telefon offline nebo jej nelze kontaktovat, měli byste jej před opětovným použitím ručně obnovit tovární nastavení. Přečtěte si, jak ručně obnovit tovární nastavení zařízení v části Obnovit tovární nastavení telefonů Webex Calling s více platformami. Po obnovení továrního nastavení se telefon vrátí na obrazovku Aktivačního kódu.

Pokud vaše organizace používá synchronizaci adresářů a vy z nich odstraníte uživatelské účtyActive Directory, zobrazí se odstranění uživatelé v Řídicím centru. Webex je označí jako neaktivní a po 7 dnech je trvale odstraní.

Trvale odstraněni uživatelé se již nemohou přihlásit na váš web Webex, všechny jejich přiřazené služby Webex budou odstraněny a budou odstraněny ze všech prostorů nebo týmů, kterých se účastnili. Veškerý obsah vytvořený v prostorách nebude odstraněn a obsah podléhá zásadám uchovávání, které implementoval každý vlastník prostoru.

  • Pokud odstraňujete uživatele přiřazeného MPP telefonu, po odstranění uživatele se telefon také odstraní a v telefonu se provede obnovení továrního nastavení, aby se vymazala veškerá stávající konfigurace. To platí pouze v případě, že je telefon online. Pokud je telefon offline nebo jej nelze kontaktovat, měli byste jej před opětovným použitím ručně obnovit tovární nastavení. Přečtěte si, jak ručně obnovit tovární nastavení zařízení v části Obnovit tovární nastavení telefonů Webex Calling s více platformami. Po obnovení továrního nastavení se telefon vrátí na obrazovku Aktivačního kódu.
  • Tento postup platí pouze pro Active Directory uživatele synchronizované pomocí Directory Connector. Nevztahuje se na uživatele v cloudových adresářích, jako je AzureActive Directory.

1

Přihlaste se do Control Hub a přejděte do nabídky S práva > Uživatelé > Od stranění uživatelé.

2

Proveďte jeden z následujících úkonů:

  • Klepněte na tlačítko More menu vedle uživatele, kterého chcete trvale odstranit, klikněte na Odstran it trvale a potvrďte kliknutím na Od stran it.
  • Chcete-li trvale odstranit všechny uživatele v seznamu, klikněte na možnost Trvale odstranit vše.

Byl tento článek užitečný?
Byl tento článek užitečný?