Obnovit uživatelský přístup k aplikaci Webex
S Webex Pro Pack můžete použít Control Hub k obnovení přístupu uživatele, když opustí vaši organizaci nebo ztratí zařízení. Obsah uložený v mezipaměti je smazán z mobilních zařízení uživatele.
Když resetujete přístup uživatele v Řídicím centru, zrušíme přístupový token tohoto uživatele. Po vypršení platnosti přístupového tokenu aplikace Webex uživatele automaticky odhlásí.
Pokud potřebujete okamžitě (a trvale) odebrat přístup uživatele, musíte uživatele smazat.
Chcete-li zrušit přístupový token uživatele:
| 1 |
Přihlaste se k ovládacímu centru na adrese https://admin.webex.com, poté přejděte do části Uživatelé a vyberte uživatele. Stránka s podrobnostmi o uživateli se otevře na
kartě Sou hrn uživatele.
|
| 2 |
V panelu Zab ezpečení klepněte na tlačítko Ob novit přístup. Během doby vypršení platnosti přístupového tokenu aplikace Webex uživatele automaticky odhlásí.
|
Co dělat dál
Pokud potřebujete změnit dobu vypršení platnosti přístupových tokenů, přečtěte si nastavení zásad tokenů v ovládacím centru.
Pokud potřebujete programově resetovat uživatelský přístup, přečtěte si o rozhraní API opráv nění.
Byl tento článek užitečný?