Resetujte korisnički pristup aplikaciji Vebek

list-menuPovratne informacije?
Pomoću Vebek Pro paketa možete da koristite Control Hub za resetovanje pristupa korisniku kada napusti vašu organizaciju ili izgubi uređaj. Keširani sadržaj se briše sa mobilnih uređaja korisnika.

Kada resetujete pristup korisnika u Control Hubu, opozivamo pristupni token tog korisnika. Kada pristupni token istekne, aplikacija Vebek automatski odjavljuje korisnika.

Ako trebate odmah (i trajno) ukloniti pristup korisnika, morate ga izbrisati.

Da biste opozvali korisnikov pristupni token:

1

Prijavite se u Control Hub na https://admin.webex.com, a zatim idite na Koris nici i izaberite korisnika.

Stranica sa detaljima korisnika otvara se na kartici S ažetak korisnika.
2

Na panelu Bezbed nost kliknite na Resetuj pristup.

U roku isteka pristupnog tokena, aplikacija Vebek automatski odjavljuje korisnika.

Šta dalje raditi

Ako treba da promenite vreme isteka pristupnih tokena, pročitajte postavke smernica tokena u Control Hubu.

Ako trebate programski resetovati pristup korisnika, pročitajte o API-ju za autor izacije.

Da li je ovaj članak bio koristan?
Da li je ovaj članak bio koristan?