Obnoviť prístup používateľa do aplikácie Webex

list-menuSpätná väzba?
Pomocou balíka Webex Pro Pack môžete pomocou Control Hub resetovať prístup používateľa, keď opustí organizáciu alebo stratí zariadenie. Obsah uložený do vyrovnávacej pamäte sa odstráni z mobilných zariadení používateľa.

Keď resetujete prístup používateľa v Control Hub, odvoláme prístupový token tohto používateľa. Po uplynutí platnosti prístupového tokenu aplikácia Webex automaticky odhlási používateľa.

Ak potrebujete okamžite (a natrvalo) odstrániť prístup používateľa, musíte ho odstrániť.

Ak chcete zrušiť prístupový token používateľa:

1

Prihláste sa do Control Hub na adrese https://admin.webex.com, potom prejdite na polož ku Používatelia a vyberte používateľa.

Stránka s podrobnosťami používateľa sa otvorí na karte Sú hrn použív ateľa.
2

Na paneli Zabez peč enie kliknite na položku Obnoviť prístup.

V rámci doby vypršania platnosti prístupového tokenu aplikácia Webex automaticky odhlási používateľa.

Čo robiť ďalej

Ak potrebujete zmeniť čas vypršania platnosti prístupových tokenov, prečítajte si nastavenia politiky tokenov v Control Hub.

Ak potrebujete programovo obnoviť prístup používateľa, prečítajte si o rozhraní API Autor izácie.

Bol tento článok užitočný?
Bol tento článok užitočný?