Tilbakestill brukertilgang til Webex-appen
Med Webex Pro Pack kan du bruke Control Hub til å tilbakestille tilgang for en bruker når de forlater organisasjonen eller mister en enhet. Bufret innhold slettes fra brukerens mobile enheter.
Når du tilbakestiller en brukers tilgang i Control Hub, tilbakekaller vi brukerens tilgangstoken. Når tilgangstoken utløper, logger Webex-appen brukeren automatisk ut.
Hvis du umiddelbart (og permanent) trenger å fjerne en brukers tilgang, må du slette brukeren.
Slik tilbakekaller du en brukers tilgangstoken:
| 1 |
Logg på Control Hub på https://admin.webex.com, gå deretter til Brukere og velg en bruker. Brukerdetaljer-siden åpnes i brukerens Sammen drag
-fane.
|
| 2 |
Klikk Tilbakestill tilgang i sikkerhet spanelet. Innen utløpsperioden for tilgangstokenet, logger Webex-appen automatisk brukeren ut.
|
Hva du skal gjøre videre
Hvis du trenger å endre utløpstiden for tilgangstokener, kan du lese Innstillinger for tokenpolicyer i Control Hub.
Hvis du trenger å tilbakestille brukertilgang programmatisk, kan du lese om autoris asjons-API.
Var denne artikkelen nyttig?