Nollaa käyttäjän pääsy Webex-sovellukseen

list-menuOnko sinulla palautetta?
Webex Pro Packin avulla voit palauttaa käyttäjän käyttöoikeudet Control Hubin avulla, kun hän poistuu organisaatiostasi tai kadottaa laitteen. Välimuistissa oleva sisältö poistetaan käyttäjän mobiililaitteista.

Kun nollaat käyttäjän käyttöoikeudet Control Hubissa, peruutamme käyttäjän käyttöoikeustunnuksen. Kun käyttötunnus vanhenee, Webex-sovellus kirjaa käyttäjän ulos automaattisesti.

Jos käyttäjän käyttöoikeudet on poistettava välittömästi (ja pysyvästi), sinun on poistettava käyttäjä.

Käyttäjän käyttöoikeustunnuksen peruuttaminen:

1

Kirjaudu Control Hubiin osoitteessa https://admin.webex.com, siirry Käyttäjät -kohtaan ja valitse käyttäjä.

Käyttäjän tiedot -sivu avautuu käyttäjän Yhteen veto- välilehdelle.
2

Valitse Suojaus- paneelissa Pal auta käyttöoikeudet.

Käyttötunnuksen voimassaoloajan kuluessa Webex-sovellus kirjaa käyttäjän ulos automaattisesti.

Mitä tehdä seuraavaksi

Jos haluat muuttaa käyttötunnusten voimassaoloaikaa, lue Ohjaus keskuksen tunnuskäytäntöasetukset.

Jos haluat nollata käyttäjän käyttöoikeudet ohjelmallisesti, lue lisää Valtuutusten sovellusliittymästä.

Oliko tästä artikkelista apua?
Oliko tästä artikkelista apua?