A felhasználói hozzáférés visszaállítása a Webex alkalmazáshoz

list-menuVisszajelzés?
A Webex Pro Pack segítségével a Control Hub segítségével visszaállíthatja a felhasználó hozzáférését, amikor elhagyja a szervezetét, vagy elveszíti az eszközt. A gyorsítótárazott tartalom törlődik a felhasználó mobileszközeiről.

Amikor visszaállítja a felhasználó hozzáférését a Vezérlőközpontban, visszavonjuk a felhasználó hozzáférési tokenjét. Amikor a hozzáférési token lejár, a Webex App automatikusan kiírja a felhasználót.

Ha azonnal (és véglegesen) el kell távolítania a felhasználó hozzáférését, törölnie kell a felhasználót.

A felhasználó hozzáférési tokenjének visszavonása:

1

Jelentkezzen be a Control Hubba a https://admin.webex.com címen, majd lépjen a Felhasznál ók menüpontra, és válasszon ki egy felhasználót.

A felhasználói adatok oldala megnyílik a felhasználó Összegzés lapján.
2

A Bizton ság panelen kattintson a Hozzáfér és visszaállítása elem re.

A hozzáférési token lejárati idején belül a Webex App automatikusan kijelentkezi a felhasználót.

Mi a teendő ezután

Ha módosítania kell a hozzáférési tokenek lejárati idejét, olvassa el a Token házirend-beállításait a Vezérlőközpontban.

Ha programszerűen vissza kell állítania a felhasználói hozzáférést, olvassa el az Engedélyezések API-ját.

Hasznos volt ez a cikk?
Hasznos volt ez a cikk?