Zresetuj dostęp użytkownika do aplikacji Webex

list-menuOpinia?
Dzięki pakietowi Webex Pro Pack możesz użyć Control Hub, aby zresetować dostęp użytkownika po opuszczeniu organizacji lub utracie urządzenia. Zawartość w pamięci podręcznej jest usuwana z urządzeń mobilnych użytkownika.

Gdy zresetujesz dostęp użytkownika w Centrum sterowania, odwołujemy token dostępu tego użytkownika. Po wygaśnięciu tokena dostępu aplikacja Webex automatycznie wylogowuje użytkownika.

Jeśli chcesz natychmiast (i na stałe) usunąć dostęp użytkownika, musisz go usunąć.

Aby wycofać token dostępu użytkownika:

1

Zaloguj się do Control Hub pod adresem https://admin.webex.com, a następnie przejdź do opcji Uży tkownicy i wybierz użytkownika.

Strona szczegółów użytkownika otwiera się na karcie Podsumowanie użytkownika.
2

W panelu Zabez pieczenia kliknij przycisk Resetuj dostęp.

W okresie wygaśnięcia tokena dostępu aplikacja Webex automatycznie wylogowuje użytkownika.

Co robić dalej

Jeśli chcesz zmienić czas wygaśnięcia tokenów dostępu, przeczytaj Ustawienia zasad tokenów w Centrum sterowania.

Jeśli chcesz programowo zresetować dostęp użytkownika, przeczytaj o interfejsie API autor yzacji.

Czy ten artykuł był pomocny?
Czy ten artykuł był pomocny?