Poništite pristup korisnika Webex aplikaciji
Pomoću Webex Pro paketa možete koristiti Control Hub za resetiranje pristupa korisniku kada napusti vašu organizaciju ili izgubi uređaj. Predmemorirani sadržaj briše se s mobilnih uređaja korisnika.
Kada resetirate korisnikov pristup u Control Hubu, opozivamo pristupni token tog korisnika. Kada istekne pristupni token, Webex aplikacija automatski odjavljuje korisnika.
Ako trebate odmah (i trajno) ukloniti pristup korisnika, morate ga izbrisati.
Da biste opozvali korisnikov pristupni token:
| 1 |
Prijavite se na Control Hub na https://admin.webex.com, zatim idite na Koris nici i odaberite korisnika. Stranica s podacima o korisniku otvara se na
kartici S ažetak korisnika.
|
| 2 |
Na ploči Sigur nost kliknite Pon išti pristup. U roku isteka pristupnog tokena, Webex aplikacija automatski odjavljuje korisnika.
|
Što učiniti sljedeće
Ako trebate promijeniti vrijeme isteka pristupnih tokena, pročitajte postavke pravila tokena u Control Hubu.
Ako trebate programski resetirati korisnički pristup, pročitajte o API-ju za autor izacije.
Je li taj članak bio koristan?