Webex Uygulamasına kullanıcı erişimini sıfırla
Webex Pro Pack ile, bir kullanıcının kuruluşunuzdan ayrıldığında veya bir cihazı kaybettiğinde erişimini sıfırlamak için Control Hub'ı kullanabilirsiniz. Önbelleğe alınan içerik kullanıcının mobil cihazlarından silinir.
Control Hub'da bir kullanıcının erişimini sıfırladığınızda, o kullanıcının erişim belirtecini iptal ederiz. Erişim belirtecinin süresi dolduğunda, Webex Uygulaması kullanıcının otomatik olarak oturumunu kapatır.
Bir kullanıcının erişimini derhal (ve kalıcı olarak) kaldırmanız gerekiyorsa, kullanıcıyı silmeniz gerekir.
Bir kullanıcının erişim belirtecini iptal etmek için:
| 1 |
https://admin.webex.com adresinden Control Hub'da oturum açın, ardından Kullan ıcılar'a gidin ve bir kullanıcı seçin. Kullanıcı ayrıntıları sayfası kullanıcının Özet
sekmesinde açılır.
|
| 2 |
Güvenlik panelinde Eriş imi Sı fırla'yı tıklatın. Erişim belirteci sona erme süresi içinde, Webex Uygulaması kullanıcının otomatik olarak oturumunu kapatır.
|
Bundan sonra ne yapmalı
Erişim belirteçlerinin son kullanma süresini değiştirmeniz gerekiyorsa Control Hub'da Token ilkesi ayar larını okuyun.
Bu makale yararlı oldu mu?