Resetați accesul utilizatorului la aplicația Webex
Când resetați accesul unui utilizator în Control Hub, revocăm tokenul de acces al utilizatorului respectiv. Când tokenul de acces expiră, aplicația Webex deconectează automat utilizatorul.
Dacă trebuie să eliminați imediat (și permanent) accesul unui utilizator, trebuie să ștergeți utilizatorul.
Pentru a revoca simbolul de acces al unui utilizator:
| 1 |
Conectați-vă la Control Hub la https://admin.webex.com, apoi accesați Utiliz atori și selectați un utilizator. Pagina cu detalii utilizator se deschide în
fila Rezumat a utilizatorului.
|
| 2 |
În panoul Securitate, faceţi clic pe Resetare acces. În perioada de expirare a tokenului de acces, aplicația Webex deconectează automat utilizatorul.
|
Ce să faci în continuare
Dacă trebuie să modificați timpul de expirare pentru jetoanele de acces, citiți Setările politicii tokenurilor din Control Hub.
Dacă trebuie să resetați programatic accesul utilizatorului, citiți despre API-ul Aut orizări.