- Domů
- /
- Článek
Odstranění organizace zákazníka v Řídicím centru
Svou organizaci můžete trvale odstranit v Řídicím centru. Všechna data budou ztracena. To je nevratné.
Před odstraněním organizace
Před zahájením procesu mazání si přečtěte následující informace.
-
Partneři nemohou smazat organizace pro své zákazníky. Své vlastní organizace mohou smazat pouze správci zákazníků.
-
Schopnost odstranit organizaci závisí na vašich oprávněních a na tom, jak je organizace nakonfigurována. Nemůžete například odstranit organizaci, pokud je povolena synchronizace adres ářů.
-
Pokud máte bezplatný účet Webex, sma žte svůj účet podle těchto kroků.
-
Pokud je zkušební verze stále aktivní, musíte před odstraněním organizace tuto zkušební verzi zrušit.
-
Organizace, které neprováděly žádnou aktivitu po dobu 60 dnů, se automaticky smažou.
Odstranění organizace bude mít za následek ztrátu dat a je nevratné.
Odstraněním organizace se trvale odstraní všechny informace přidružené k vaší organizaci, včetně dat všech uživatelů. Data, jako jsou zprávy a soubory aplikace Webex, a všechna Webex Meetings data včetně Webex Meetings adres URL a záznamů schůzek, budou ztraceny.
Odstranění organizace může selhat s odpovědí na konflikt protokolu HTTP 409 a může dojít k jedné nebo více z těchto chyb. Vyřešte tyto podmínky a vymažte organizaci.
-
Org nelze smazat, protože má odkazy na weby.
-
Org nelze odstranit, protože má aktivní předplatné nebo licence.
-
Organizace nelze odstranit, protože je povolena synchronizace adresářů.
-
Org nelze smazat, protože má více než jednoho uživatele.
-
Org nelze odstranit, protože má více než jednu spravovanou vztahem.
-
Org nelze odstranit, protože spravuje organizace.
Odstranění organizace
Pokud jste úplným správcem organizace s pouze bezplatnými předplatnými, zobrazí se při přihlášení vyskakovací okno, které vám dává možnost Smazat organizaci nebo Př ipomenout později.
Pokud se pokusíte přidat uživatele, kteří použili svou e-mailovou adresu k vytvoření zkušebního účtu, zobrazí se chyba. Uživatelé musí nejprve smazat svou organizaci, než je budete moci přidat do organizace.
Než začnete
Před odstraněním organizace je třeba odstranit všechny aktivní zkušební verze.
| 1 |
Přihlaste se do ovládac ího centra a v části S práva vyberte . |
| 2 |
V části Od stranit organizaci ze systému identit společnosti Cisco klikněte na Od stranit organizaci. |
| 3 |
V okně Od stranit organizaci zaškrtněte všechna políčka, abyste potvrdili, že jste si vědomi mazání uživatelů a že tato volba je nevratná. |
| 4 |
Klepněte na tlačítko Odstranit organizaci. |