- Головна
- /
- Стаття
Видалення організації-клієнта в Контрольному центрі
Ви можете остаточно видалити організацію в Центрі керування. Всі дані будуть втрачені. Це незворотно.
Перед видаленням організації
Перед початком процесу видалення прочитайте наступну інформацію.
-
Партнери не можуть видаляти організації для своїх клієнтів. Тільки адміністратори клієнтів можуть видаляти власні організації.
-
Можливість видалення організації залежить від ваших дозволів і способ у налаштування організації. Наприклад, ви не зможете видалити організацію, якщо увімкнено синхроні зацію каталогів.
-
Якщо у вас є безкоштовний обліковий запис Webex, виконайте наступні дії, щоб видалити свій обліковий запис.
-
Якщо пробна версія все ще активна, потрібно скасувати цю проб ну версію, перш ніж видалити організацію.
-
Організації, які не мали жодної активності протягом 60 днів, автоматично видаляються.
Видалення організації призведе до втрати даних і є незворотним.
Видалення організації назавжди видаляє всю інформацію, пов'язану з організацією, включаючи дані для всіх користувачів. Дані, такі як повідомлення та файли програми Webex, а також усі Webex Meetings дані, включаючи Webex Meetings URL-адреси та записи нарад, будуть втрачені.
Видалення організації може не вдаватися з відповіддю на конфлікт HTTP 409, і ви можете зітк нутися з однією або декількома з цих помилок. Вирішіть ці умови, щоб видалити організацію.
-
Організація не може бути видалена, оскільки вона має посилання на сайти.
-
Організація не може бути видалена, оскільки вона має активні підписки або ліцензії.
-
Організація не може бути видалена, оскільки увімкнено синхронізацію каталогів.
-
Організація не може бути видалена, оскільки вона має більше одного користувача.
-
Організація не може бути видалена, оскільки вона має більше одного керованого взаємозв'язком.
-
Організація не може бути видалена, оскільки вона керувала організаціями.
Видалення організації
Якщо ви є повним адміністратором організації з лише безкоштовними підписками, під час входу в систему відображ атиметься спливаюче вікно, яке дає змогу вибрати Ви далити організа цію або Нагадати пізніше.
Ви отримуєте помилку, якщо ви намагаєтеся додати користувачів, які використовували свою адресу електронної пошти для створення пробного облі кового запису. Користувачі повинні спочатку видалити свою організацію, перш ніж ви зможете додати їх до своєї організації.
Перш ніж почати
Щоб видалити організацію, потрібно видалити всі активні пробні версії.
| 1 |
Увійдіть до центру керування, а потім у розділі Керування виберіть Облі . |
| 2 |
У розділі Ви далити організацію з системи ідентифікації Cisco натисніть Ви далити організацію. |
| 3 |
У вікні «Видалити організа цію» встановіть прапорці , щоб підтвердити, що ви знаєте, що видаляєте користувачів і що цей вибір є незворотним. |
| 4 |
Натисніть кнопку Видалити організа цію. |