- Etusivu
- /
- Artikkeli
Asiakasorganisaation poistaminen Control Hubissa
Voit poistaa organisaatiosi pysyvästi Control Hubissa. Kaikki tiedot menetetään. Tämä on peruuttamatonta.
Ennen kuin poistat organisaation
Lue seuraavat tiedot ennen poistoprosessin aloittamista.
-
Kumppanit eivät voi poistaa organisaatioita asiakkailleen. Vain asiakasjärjestelmänvalvo jat voivat poistaa omia organisaatioitaan.
-
Mahdollisuus poistaa organisaatiosi riippuu käyttöoikeuksistasi ja siitä, miten organisaatiosi on määritetty. Et voi esimerkiksi poistaa organisaatiota, jos hakemisto synkronointi on käytössä.
-
Jos sinulla on ilmainen Webex-tili, poista til isi noudat tamalla näitä ohjeita.
-
Jos kokeiluversio on edelleen aktiivinen, sinun on peruutettava koke ilu ennen organisaation poistamista.
-
Organisaatiot, joilla ei ole ollut toimintaa 60 päivään, poistetaan automaattisesti.
Organisaation poistaminen johtaa tietojen menetykseen ja on peruuttamatonta.
Organisaation poistaminen poistaa pysyvästi kaikki organisaatioon liittyvät tiedot, mukaan lukien kaikkien käyttäjien tiedot. Tiedot, kuten Webex-sovelluksen viestit ja tiedostot, sekä kaikki Webex Meetings tiedot, mukaan lukien Webex Meetings URL-osoitteet ja kokouksen tallenteet, menetetään.
Organisaation poistaminen saattaa epäonnistua HTTP 409 -ristiriitavastauksessa, ja saatat koh data yhden tai useamman näistä virheistä. Poista organisaatio ratkaisemalla nämä ehdot.
-
Orgia ei voi poistaa, koska se on linkittänyt sivustoja.
-
Organisaatiota ei voi poistaa, koska sillä on aktiivisia tilauksia tai lisenssejä.
-
Organisaatiota ei voi poistaa, koska hakemistosynkronointi on käytössä.
-
Organisaatiota ei voi poistaa, koska sillä on useampi kuin yksi käyttäjä.
-
Organisaatiota ei voi poistaa, koska sillä on useampi kuin yksi suhteiden hallinnoima.
-
Organisaatiota ei voi poistaa, koska se on hallinnut organisaatioita.
Organisaation poistaminen
Jos olet organisaation täysi järjestelmänvalvoja, jolla on vain ilmaisia tilauksia, kun kirjaudut sisään, näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa voit valita joko Poista organisaatio tai Mu istuta minua myöhemmin.
Saat virheilmoituksen, jos yrität lisätä käyttäjiä, jotka käyttivät sähköpostiosoitettaan kokeilu tilin luomiseen. Käyttäjien on ensin poistettava organisaationsa, ennen kuin voit lisätä heidät organisaati oosi.
Ennen kuin aloitat
Sinun on poistettava kaikki aktiiviset kokeiluversiot, ennen kuin voit poistaa organisaatiosi.
| 1 |
Kirjaudu Control Hubiin ja valitse Hallinta- kohdasta . |
| 2 |
Valitse Poista organisaatio Ciscon identiteettijärjestelmästä -osiossa Poista organisaatio. |
| 3 |
Valitse Poista organisaatio - ikkunassa kaikki ruudut vahvistaaksesi , että olet tietoinen poistavasi käyttäjiä ja että tämä valinta on peruuttamaton. |
| 4 |
Valitse Poista organisaatio. |