- Hjem
- /
- Artikel
Slet en kundeorganisation i Control Hub
Du kan slette din organisation permanent i Control Hub. Alle data vil gå tabt. Dette er irreversibelt.
Før du sletter din organisation
Læs følgende oplysninger igennem, før du begynder sletningsprocessen.
-
Partnere kan ikke slette organisationer for deres kunder. Kun kundeadministratorer kan slette deres egne organisationer.
-
Muligheden for at slette din organisation afhænger af dine tilladelser, og hvordan din organisation er konfigureret. Du kan f.eks. ikke slette din organisation, hvis katalog synkronisering er aktiveret.
-
Hvis du har en gratis Webex-konto, skal du følge disse trin for at slette din konto.
-
Hvis en prøveperiode stadig er aktiv, skal du annullere prøveperioden, før du kan slette organisationen.
-
Organisationer, der ikke har haft nogen aktivitet i 60 dage, slettes automatisk.
Sletning af din organisation vil resultere i tab af data og er irreversibel.
Hvis du sletter din organisation, slettes alle oplysninger, der er knyttet til organisationen, permanent, herunder data for alle brugere. Data som Webex App-meddelelser og filer, og alle Webex Meetings data inklusive Webex Meetings webadresser og mødeoptagelser, går tabt.
Sletning af en organisation kan mislykkes med et HTTP 409-konfliktrespons, og du kan støde på en eller flere af disse fejl. Løs disse betingelser for at slette organisationen.
-
Org kan ikke slettes, da det har linkede websteder.
-
Org kan ikke slettes, da den har aktive abonnementer eller licenser.
-
Org kan ikke slettes, da mappesynkronisering er aktiveret.
-
Org kan ikke slettes, da den har mere end én bruger.
-
Org kan ikke slettes, da den har mere end en administreret af relation.
-
Org kan ikke slettes, da den har administreret organisationer.
Slet din organisation
Hvis du er fuld administrator af en organisation med kun gratis abonnementer, vises der et pop op-vindue, når du logger på, hvor du kan vælge enten Slet organisation eller Påmind mig senere.
Du får en fejlmeddelelse, hvis du forsøger at tilføje brugere, der brugte deres mailadresse til at oprette en prøvek onto. Brugerne skal først slette deres organisation, før du kan føje dem til din organisation.
Før du begynder
Du skal slette alle aktive prøveversioner, før du kan slette din organisation.
| 1 |
Log på Control Hub, og vælg derefter Kon to > Info under Administr . |
| 2 |
Klik på S let organisation i afsnittet Slet organisation fra Ciscos identitet s system. |
| 3 |
I vinduet Slet organisation skal du markere alle felterne for at bekræfte , at du er opmærksom på, at du sletter brugere, og at dette valg er uigen kaldeligt. |
| 4 |
Klik på Slet organisation. |