Bu makalede
Kuruluşunuzu silmeden önce
Kuruluşunuzu silme

Control Hub'da bir müşteri kuruluşunu silme

list-menuBu makalede
list-menuGeri Bildirim?

Kuruluşunuzu Control Hub'da kalıcı olarak silebilirsiniz. Tüm veriler kaybolacak. Bu geri döndürülemez.

Kuruluşunuzu silmeden önce

Silme işlemine başlamadan önce aşağıdaki bilgileri okuyun.

  • İş ortakları müşterileri için kuruluşları silemez. Yalnızca müşteri yönetic ileri kendi kuruluşlarını silebilir.

  • Kuruluşunuzu silme yeteneği, izinlerinize ve kuruluşunuzun nasıl yapılandırıldığına bağlıdır. Örneğin, Dizin Eşitleme etkinleştirilmişse kuruluş unuzu silemezsiniz.

  • Ücretsiz bir Webex hesabınız varsa, hesabınızı silmek için şu adımları izleyin.

  • Deneme sürümü hala etkinse, kuruluşu silmeden önce bu deneme sürümünü iptal etmeniz gerekir.

  • 60 gündür herhangi bir etkinliği olmayan kuruluşlar otomatik olarak silinir.

Kuruluşunuzu silmek veri kaybına neden olur ve geri döndürülemez.

Kuruluşunuzu silmek, tüm kullanıcılara ait veriler de dahil olmak üzere kuruluşunuzla ilişkili tüm bilgileri kalıcı olarak siler. Webex App mesajları ve dosyaları gibi veriler ve Webex Meetings URL'ler ve toplantı kayıtları dahil tüm Webex Meetings veriler kaybolur.

Bir kuruluşun silinmesi HTTP 409 Çakışma yanıtıyla başarısız olabilir ve bu hat alardan bir veya daha fazlasıyla karşılaşabilirsiniz. Kuruluşu silmek için bu koşulları çözün.

  • Org, bağlantılı sitelere sahip olduğu için silinemez.

  • Kuruluş aktif abonelikleri veya lisansları olduğu için silinemez.

  • Dizin Eşitlemesi etkinleştirildiği için Kuruluş silinemez.

  • Birden fazla kullanıcısı olduğu için kuruluş silinemez.

  • İlişki tarafından yönetilen birden fazla kuruluş olduğundan silinemez.

  • Kuruluş, organizasyonları yönettiği için silinemez.

Kuruluşunuzu silme

Yalnızca ücretsiz abonelikleri olan bir kuruluşun tam yöneticisiyseniz oturum açtığınızda Kuruluşu Sil veya Daha Sonra Hatırlat seçeneği sunan bir açılır penc ere görüntülenir.

Deneme hesabı oluşturmak için e-posta adreslerini kullanan kullanıcıları eklemeye çalışırsanız bir hata alırsınız. Kullanıcıların kuruluşunuza ekleyebilmeniz için önce kuruluşlarını silmeleri gerekir.

Başlamadan önce

Kuruluşunuzu sil meden önce tüm etkin denemeleri silmeniz gerekir.

1

Control Hub'da oturum açın, ardından Yönetim'in altında Hesap > Bil gi'yi seçin.

2

Kuruluşu Cis co'nun kimlik sisteminden sil bölümünde, Kuruluşu Sil 'i tıklatın.

3

Kuruluşu Sil penceresinde, kullanıcıları sil diğinizin farkında olduğunuzu ve bu seçeneğin geri döndürülemez olduğunu onaylamak için tüm kutuları işaret leyin.

4

Kuruluşu Sil'i tıklatın.

Bu makale yararlı oldu mu?
Bu makale yararlı oldu mu?