Администраторът може да спре потребител в Control Hub. Това е различно от изтриването на потребител, защото потребителят остава във вашата организация и можете да го активирате отново по-късно. Ако организацията ви използва синхронизиране на директории (напр. DirSync, Okta, Entra ID), след това трябва да управлявате потребителите във вашата директория вместо това и след това да синхронизирате всички промени с Webex.
Спряните потребители на Webex App са излезли от сесиите си. Когато хората се обадят на номера на спирания потребител, те чуват това съобщение: Човек ът, с когото се опитвате да се свържете, е извън експлоатация. Целият потребителски достъп до потребителския портал и контролния център е деактивиран. MPP телефоните продължават да поддържат обаждания за изходящи и входящи повиквания за кратко време, освен ако администраторът не разреши прихващане на повиквания за този потребител.
Суспендирането на потребител не отменя лицензите на Webex. Потребителят не може да влезе или да получи достъп до услугите на Webex, но запазва лицензите си. Можете да премахнете всички неизползвани лицен зи в страницата Потреб ители.
| 1 |
Влезте в контролния център. |
| 2 |
Отидете в . |
| 3 |
Направете едно от следните неща:
|
| 4 |
Щракнете върху Спиране, за да потвърдите. Услугите на Webex вече са деактивирани за този потребител. За да активирате отново спрян потребител, щракнете върху но активиране. |
