Pozastavenie používateľa vo vašej organizácii
list-menuSpätná väzba?
Pozastavte používateľa a vypnite ich služby Webex.

Správca môže pozastaviť používateľa v Control Hub. Toto sa líši od odstránenia používateľa, pretože používateľ zostáva vo vašej organizácii a neskôr ho môžete znova aktivovať. Ak vaša organizácia používa synchronizáciu adresárov (napr. DirSync, Okta, Entra ID), potom by ste mali namiesto toho spravovať používateľov vo vašom adresári a potom synchronizovať všetky zmeny s Webexom.

Používatelia pozastavenej aplikácie Webex sú odhlásení zo svojich relácií. Keď ľudia zavolajú na číslo pozast aveného používateľa, počujú túto správu: O soba, ktorú sa snažíte osloviť, je mimo prevádzky. Všetok prístup používateľov na užívateľský portál a Control Hub je zakázaný. Telefóny MPP naďalej podporujú volanie pre odchádzajúce a prichádzajúce hovory na krátky čas, pokiaľ správca nepovolí zachytenie hovorov dan ému použív ateľovi.

Pozastavenie používateľa neodvoláva jeho licencie Webex. Používateľ sa nemôže prihlásiť ani pristupovať k službám Webex, ale zachováva si svoje licencie. Všetky nepoužité licen cie môžete odstrániť na stránke Používatelia.

1

Prihláste sa do Control Hub.

2

Prejdite do časti Správa > Používatelia.

3

Vykonajte jeden z nasledujúcich krokov:

  • Prejdite do profilu používateľa, ktorého chcete pozastaviť, a kliknite na položku Ak cie > Po zastaviť.
  • Vyberte jedného alebo viacerých používateľov a kliknite More menu> Po zastaviť.
4

Kliknutím na tlačidlo Pozastaviť potvrďte.

Služby Webex sú teraz pre tohto používateľa deaktivované.

Ak chcete opätovne aktivovať pozastaveného používateľa, kliknite na položky Ak cie > Re aktivovať.

Bol tento článok užitočný?
Bol tento článok užitočný?