Käyttäjän keskeyttäminen organisaatiossasi
list-menuOnko sinulla palautetta?
Keskeytä käyttäjä poistaaksesi Webex-palvelunsa käytöstä.

Järjestelmänvalvoja voi keskeyttää käyttäjän Control Hubissa. Tämä eroaa käyttäjän poistamisesta, koska käyttäjä pysyy organisaatiossasi ja voit aktivoida hänet uudelleen myöhemmin. Jos organisaatiosi käyttää hakemisto synkronointia (esim. DirSync, Okta, Entra ID), sinun pitäisi hallita sen sijaan hakemistosi käyttäjiä ja synkronoida sitten muutokset Webexiin.

Keskeytetyt Webex-sovelluksen käyttäjät kirjataan ulos istunnoistaan. Kun ihmiset soittavat keskeytetyn käyttäjän numeroon, he kuulevat tämän viestin: Henkilö, jonka yrität tavoittaa, on poissa käytöstä. Kaikki käyttäjän käyttöoikeudet käyttäjäportaaliin ja Control Hubiin on poistettu käytöstä. MPP-puhelimet tukevat edelleen lähtevien ja saapuvien puhelujen soittamista lyhyen aikaa, ellei järjestelmänvalvoja salli puhel ujen sieppaamista kyse iselle käyttäjälle.

Käyttäjän keskeyttäminen ei peruuta hänen Webex-käyttöoikeuksiaan. Käyttäjä ei voi kirjautua sisään tai käyttää Webex-palveluita, mutta hän säilyttää lisenssinsä. Voit poistaa käyttämättömät käyttö oikeudet Käyttäjät- sivulla.

1

Kirjaudu Control Hubiin.

2

Valitse Hallinta > Käyttäjät.

3

Tee jokin seuraavista toimista:

  • Siirry sen käyttäjän profiiliin, jonka haluat keskeyttää, ja napsauta To imin not > Kes keytä.
  • Valitse yksi tai useampi käyttäjä ja napsauta More menu> Kes keytä.
4

Vahvista napsauttamalla Keskeytä.

Webex-palvelut on nyt poistettu käytöstä tälle käyttäjälle.

Voit aktivoida keskeytetyn käyttäjän uudelleen valitsemalla To imin not > Aktivoi uudelleen.

Oliko tästä artikkelista apua?
Oliko tästä artikkelista apua?