En administrator kan suspendere en bruker i Control Hub. Dette er forskjellig fra å slette en bruker fordi brukeren forblir i organisasjonen din, og du kan aktivere dem på nytt senere. Hvis organisasjonen bruker katalog synkronisering (f.eks. DirSync, Okta, Entra ID), så bør du administrere brukere i katalogen din i stedet, og deretter synkronisere eventuelle endringer til Webex.
Suspenderte Webex App-brukere er logget av øktene sine. Når folk ringer nummeret til den suspenderte brukeren, hører de denne meldingen: Personen du prøver å nå er ute av drift. All brukertilgang til brukerportalen og Control Hub er deaktivert. MPP-telefoner støtter fortsatt anrop for utgående og innkommende anrop i kort tid, med mindre administratoren aktiverer anropsopptak for den brukeren.
Å suspendere en bruker tilbakekaller ikke Webex-lisensene deres. Brukeren kan ikke logge på eller få tilgang til Webex-tjenester, men de beholder lisensene sine. Du kan fjerne eventuelle ubrukte lisenser på Bruker e- siden.
| 1 |
Logg på Control Hub. |
| 2 |
Gå til . |
| 3 |
Gjør ett av følgende:
|
| 4 |
Klikk på Suspen d for å bekrefte. Webex-tjenester er nå deaktivert for denne brukeren. Hvis du vil aktivere en suspendert bruker på nytt, klikker du Hand > Aktiver på . |
