Призупинення роботи користувача у вашій організації
list-menuНадіслати відгук?
Призупинити користувача, щоб вимкнути його служби Webex.

Адміністратор може призупинити роботу користувача в Контрольному центрі. Це відрізняється від видалення користувача, оскільки користувач залишається у вашій організації, і ви можете повторно активувати його пізніше. Якщо ваша організація використовує синхронізацію каталогів (напр. DirSync, Okta, Entra ID), тоді вам слід керувати користувачами у вашому каталозі замість цього, а потім синхронізувати будь-які зміни з Webex.

Призупинені користувачі програми Webex виходять зі своїх сеансів. Коли люди телефонують на номер призупиненого користувача, вони чують таке повідомлення: особа, до якої ви намага єтеся зв'язатися, не працює. Весь доступ користувачів до порталу користувача та Центру управління відключений. Телефони MPP продовжують підтримувати виклики для вихідних та вхідних дзвінків протягом короткого часу, якщо адміністратор не ввімкне перехоплення викликів для цього користувача.

Призупинення роботи користувача не скасовує його ліцензії Webex. Користувач не може увійти або отримати доступ до служб Webex, але вони зберігають свої ліцензії. Ви можете видалити невикористані ліцензії на сторінці Користува чі.

1

Увійдіть до центру керування.

2

Перейдіть до меню Кер ування > Користувачі.

3

Виконайте одну з наступних дій:

  • Перейдіть до профілю користувача, якого ви хочете призупинити, і натисніть Ді ї > При зупинити.
  • Виберіть одного або декількох користувачів і натисніть More menu> При зупинити.
4

Натисніть При зупинити, щоб підтвердити.

Служби Webex тепер деактивовані для цього користувача.

Щоб повторно активувати призупиненого користувача, натисніть Ді ї > Пов торно активувати.

Чи була ця стаття корисною?
Чи була ця стаття корисною?