Un administrator poate suspenda un utilizator în Control Hub. Acest lucru este diferit de ștergerea unui utilizator, deoarece utilizatorul rămâne în organizația dvs. și îl puteți reactiva ulterior. Dacă organizația dvs. utilizează sincronizarea directorului (de ex. DirSync, Okta, Entra ID), atunci ar trebui să gestionați utilizatorii din directorul dvs., apoi să sincronizați orice modificări la Webex.
Utilizatorii aplicației Webex suspendați sunt deconectați de la sesiunile lor. Când oamenii apelează numărul utilizatorului suspendat, aud acest mesaj: Persoana pe care încercați să o contactați este în afara serviciului. Accesul tuturor utilizatorilor la portalul utilizatorului și Control Hub este dezactivat. Telefoanele MPP continuă să accepte apelurile pentru apeluri de ieșire și de intrare pentru o perioadă scurtă de timp, cu excepția cazului în care administratorul activează interceptarea apelurilor pentru acel utilizator.
Suspendarea unui utilizator nu revocă licențele Webex. Utilizatorul nu se poate conecta sau accesa serviciile Webex, dar își păstrează licențele. Puteți elimina orice licențe neutilizate în pagina Utiliz atori.
| 1 |
Conectați-vă la Control Hub. |
| 2 |
Accesați . |
| 3 |
Efectuați una dintre următoarele acțiuni:
|
| 4 |
Faceți clic pe Suspen dă pentru a confirma. Serviciile Webex sunt acum dezactivate pentru acest utilizator. Pentru a reactiva un utilizator suspendat, faceţi clic pe Ac > activare. |
