Tarkastele laitteen historiaa Ohjauskeskuksessa
Siirry admin.webex.com- sivuston asiakasnäkymässä kohtaan Laitteet. Valitse laite ja napsauta Historia- välilehteä laitteen tietosivulla.
Tällä sivulla näet, mitä muutoksia on tehty:
-
- Kokoonpanot (muutos vahvistettu)
Näyttää, kun laite ilmoittaa takaisin pilveen, että laitteen kokoonpano on muuttunut. Muutos voi tulla itse laitteesta, Control Hubista, sovellusliittymistä tai mistä tahansa muusta paikasta, jossa voit päivittää kokoonpanoja.
- Kokoonpanot (tehdasasetukset päivitetty)
Näyttää, kun kokoonpanoarvo muuttuu RoomOS-päivityksen vuoksi.
- Kokoonpanot (sijainnin oletusarvo muutettu)
Näyttää, kun määritystä lisätään tai muutetaan Sijaintitasolla (johon laite on kytketty). Tämä tulee voimaan laitteessa vain, jos se noudattaa tämän kokoonpanon oletusarvoista sijaintia.
- Kokoonpanot (Organisaation oletus muuttunut)
Näyttää, milloin kokoonpano lisätään tai muutetaan organisaatiotasolla. Tämä tulee voimaan laitteessa vain, jos se noudattaa organisaation oletusasetusta tälle kokoonpanolle.
- Kokoonpanot (arvo muutettu)
Näyttää, kun aloitat kokoonpanomuutoksen onnistuneesti, vaikka laitetta ei tavoiteta pilvestä. Saadaksesi vahvistuksen muutoksesta, sinun on tarkasteltava Kokoonpanoja (Muutos vahvistettu).
- Kokoonpanot (muutos vahvistettu)
-
Web-sovellukset (saatavilla vain Board- ja Desk-sarjan laitteissa)
Organisaation ja sijainnin oletusmuutokset näkyvät Laitehistoriassa, vaikka laite ei voi ottaa niitä käyttöön. Näin voi tapahtua, jos sama kokoonpano on jo asetettu laitetasolla, joka on etusijalla. Tällöin organisaation tai sijainnin muutos tulee voimaan vasta, kun laitteen kokoonpano on asetettu noudattamaan oletusasetusta.
Kun käyttäjä kirjautuu sisään Webex-tunnistetiedoillaan, hänen toimintansa kirjataan. Ohjauskeskuksen historia voi esimerkiksi osoittaa, että laitteeseen on tehty paikallinen muutos.
Voit suodattaa tulokset valitsemalla yhden tai useamman käytettävissä olevista luokista ja sen mukaan, onko muutos tehnyt laite vai järjestelmänvalvoja. Voit muuttaa ajanjaksoa kalenterisuodattimessa. Enimmäisajanjakso on 30 päivää.
Valitse jokin tuloksista nähdäksesi lisätietoja laitteeseen tehdyistä muutoksista.
Yhteenvedosta ja yksityiskohdista näet, mitä muutettiin, kuka teki muutoksen ja milloin ja missä muutos tehtiin.