Visa en enhets historik i Control Hub
Gå till Enheter i kundvyn på admin.webex.com . Välj en enhet och klicka på fliken Hist orik på sidan med enhetsinformation.
På den här sidan kan du se vilka ändringar som har gjorts i:
-
- Konfigurationer (Ändring bekräftad)
Visar när enheten rapporterar tillbaka till molnet att en konfiguration har ändrats på enheten. Ändringen kan komma från själva enheten, Control Hub, API: er eller någon annan plats där du kan uppdatera konfigurationer.
- Konfigurationer (fabriksinställning uppdaterad)
Visar när ett konfigurationsvärde ändras på grund av en RoomOS-uppgradering.
- Konfigurationer (Platsstandard har ändrats)
Visar när en konfiguration läggs till eller ändras på platsnivå (där enheten är ansluten). Detta kommer bara att träda i kraft på enheten om den följer platsens standard för den här konfigurationen.
- Konfigurationer (Organisationens standard har ändrats)
Visar när en konfiguration läggs till eller ändras på organisationsnivå. Detta träder bara i kraft på enheten om den följer organisationens standard för den här konfigurationen.
- Konfigurationer (Värde ändrat)
Visar när du initierar en konfigurationsändring framgångsrikt, även om enheten inte kan nås från molnet. För att få bekräftelse på ändringen måste du titta på Konfigurationer (Ändring bekräftad).
- Konfigurationer (Ändring bekräftad)
-
Webbappar (endast tillgängliga på enheter i Board- och Desk-serien)
Standardändringar för organisation och plats visas i Enhetshistorik även om enheten inte kan tillämpa dem. Detta kan hända om samma konfiguration redan är inställd på enhetsnivå, som har prioritet. I det här fallet träder organisations- eller platsändringen inte i kraft förrän enhetens konfiguration är inställd på att följa standard.
När en användare loggar in med sina Webex-referenser loggas deras åtgärder. Till exempel kan Control Hub-histor iken visa att en lokal ändring har gjorts på en enhet.
Du kan filtrera resultaten genom att välja en eller flera av de tillgängliga kategorierna och efter om ändringen gjordes av enheten eller en administratör. Du kan ändra datumintervallet i kalenderfiltret. Det maximala datumintervallet är 30 dagar.
Välj ett av resultaten för att se mer information om de ändringar som har gjorts på enheten.
I sammanfattningen och detaljerna kan du se vad som ändrades, vem som gjorde ändringen och när och var ändringen gjordes.