Vise en enhets historikk i Control Hub
Gå til Enheter i kundevisningen på admin.webex.com . Velg en enhet og klikk på Historik k-fanen på siden med enhetsdetaljer.
På denne siden kan du se hvilke endringer som er gjort i:
-
- Konfigurasjoner (Endring bekreftet)
Viser når enheten rapporterer tilbake til skyen at en konfigurasjon har endret seg på enheten. Endringen kan komme fra selve enheten, Control Hub, API-er eller et annet sted der du kan oppdatere konfigurasjoner.
- Konfigurasjoner (fabrikkstandard oppdatert)
Viser når en konfigurasjonsverdi endres på grunn av en RoomOS-oppgradering.
- Konfigurasjoner (Stedsstandard endret)
Viser når en konfigurasjon legges til eller endres på Location-nivået (der enheten er tilkoblet). Dette vil bare tre i kraft på enheten hvis den følger plasseringsstandarden for denne konfigurasjonen.
- Konfigurasjoner (Organisasjonens standard endret)
Viser når en konfigurasjon legges til eller endres på organisasjonsnivå. Dette vil bare tre i kraft på enheten hvis den følger organisasjonens standard for denne konfigurasjonen.
- Konfigurasjoner (verdi endret)
Viser når du starter en konfigurasjonsendring med hell, selv om enheten ikke kan nås fra skyen. For å få bekreftelse på endringen, må du se på Konfigurasjoner (Endring bekreftet).
- Konfigurasjoner (Endring bekreftet)
-
Web-apper (bare tilgjengelig på enheter i Board- og Desk-serien)
Standardendringer for organisering og plassering vises i Enhetsloggen selv om enheten ikke kan bruke dem. Dette kan skje hvis den samme konfigurasjonen allerede er satt på enhetsnivå, som har prioritet. I dette tilfellet trer organisasjons- eller stedsendringen ikke i kraft før enhetens konfigurasjon er satt til å følge standard.
Når en bruker logger på med Webex-legitimasjonen, logges handlingene deres. Kontrollhub-loggen kan for eksempel vise at en lokal endring ble gjort på en enhet.
Du kan filtrere resultatene ved å velge en eller flere av de tilgjengelige kategoriene og etter om endringen ble gjort av enheten eller en administrator. Du kan endre datoperioden i kalenderfilteret. Maksimal datoperiode er 30 dager.
Velg ett av resultatene for å se flere detaljer om endringene som er gjort på enheten.
I sammendraget og detaljene kan du se hva som ble endret, hvem som gjorde endringen, og når og hvor endringen ble gjort.