Zobrazení historie zařízení v ovládacím centru
V zobrazení zákazníka na adrese admin.webex.com přejděte na Zařízení. Vyberte zařízení a klikněte na kartu Historie na stránce podrobností o zařízení.
Na této stránce se můžete podívat, jaké změny byly provedeny:
-
- Konfigurace (Změna potvrzena)
Zobrazuje, když zařízení nahlásí zpět do cloudu, že se v zařízení změnila konfigurace. Změna může pocházet ze samotného zařízení, ovládacího centra, rozhraní API nebo jakéhokoli jiného místa, kde můžete aktualizovat konfigurace.
- Konfigurace (výchozí tovární nastavení aktualizováno)
Zobrazí, kdy se hodnota konfigurace změní kvůli upgradu RoomOS.
- Konfigurace (výchozí umístění změněno)
Zobrazuje, kdy je konfigurace přidána nebo změněna na úrovni Umístění (kde je zařízení připojeno). To se na zařízení projeví pouze v případě, že sleduje výchozí umístění pro tuto konfiguraci.
- Konfigurace (výchozí nastavení organizace změněno)
Zobrazuje, kdy je konfigurace přidána nebo změněna na úrovni organizace. To se na zařízení projeví pouze tehdy, pokud se řídí výchozím nastavením organizace pro tuto konfiguraci.
- Konfigurace (Hodnota změněna)
Zobrazuje, kdy úspěšně zahájíte změnu konfigurace, i když se k zařízení nelze dostat z cloudu. Chcete-li získat potvrzení změny, musíte se podívat na Konfigurace (Změna potvrzena).
- Konfigurace (Změna potvrzena)
-
Webové aplikace (dostupné pouze na zařízeních řady Board a Desk Series)
Výchozí změny organizace a umístění se zobrazí v historii zařízení, i když je zařízení nemůže použít. K tomu může dojít, pokud je stejná konfigurace již nastavena na úrovni zařízení, která má prioritu. V takovém případě se změna organizace nebo umístění projeví, dokud nebude konfigurace zařízení nastavena na výchozí nastavení.
Když se uživatel přihlásí pomocí svých pověření Webex, jeho akce jsou zaznamenány. Historie Řídicího centra může například ukazovat, že v zařízení byla provedena místní změna.
Výsledky můžete filtrovat výběrem jedné nebo více dostupných kategorií a podle toho, zda byla změna provedena zařízením nebo správcem. Časové období můžete změnit ve filtru kalendáře. Maximální časové období je 30 dní.
Vyberte jeden z výsledků, chcete-li zobrazit další podrobnosti o změnách provedených v zařízení.
V souhrnu a podrobnostech můžete vidět, co bylo změněno, kdo provedl změnu a kdy a kde byla tato změna provedena.