- Start
- /
- Artikel
Een beltoon weigeren op alle apparaten voor een gebruiker
Gebruikers kunnen inkomende oproepen weigeren op meerdere apparaten of gedeelde lijnen. Wanneer u de Webex Client of een ander apparaat weigert, stoppen alle apparaten met bellen en wordt het gesprek doorgeschakeld op basis van drukke configuraties. Deze functie is van toepassing op Cisco IP-telefoons, Webex-kamersystemen en alle Webex-clients.
Specificaties
Het weigeren van gesprekken op alle apparaten is ingesteld als standaardgedrag van de gebruiker, maar u kunt deze instelling per lijn wijzigen in de Control Hub. Kies uit de volgende configuratieopties:
-
Weigeren voor alle lijnen — Hiermee stopt het gesprek op alle apparaten van de gebruiker voor die lijn.
-
Stilte voor deze lijn — Voorkomt dat het gesprek overgaat, alleen op dat apparaat voor die lijn.
In toepassingen met gedeelde lijnen kan een gesprek dat rinkelt op alle apparaten waarop de lijn verschijnt, op het ene apparaat worden geweigerd en automatisch worden gestopt met bellen op de andere apparaten. Als dit gedrag niet gewenst is, moet het worden aangepast.
Als het apparaat werd toegevoegd vóór de introductie van deze functie, kan het standaardgedrag verschillen.
Het weigeren van gesprekken is niet van toepassing in de volgende gevallen:
-
Klik om te bellen — Wanneer een apparaat overgaat omdat de gebruiker belt.
-
Executive Call Push Recall — Wanneer een assistent een gesprek doorschakelt naar een leidinggevende en de leidinggevende niet beantwoordt, wordt de oproep teruggebeld naar de assistent.
-
Call Park Recall — Wanneer een oproep wordt geparkeerd en teruggeroepen wordt naar de parkeergebruiker.
Configureer het gedrag bij het weigeren van gesprekken
Voordat u begint
Configureer de lijntoetstoewijzingen van een gebruiker voordat u het gedrag voor het weigeren van gesprekken voor elke lijn instelt.
| 1 |
Meld u aan bij Control Hub. |
| 2 |
Ga naar |
| 3 |
Selecteer de gebruiker die u wilt wijzigen. |
| 4 |
Klik in Telefoongebruikers en instellingen op Lijnen configureren. |
| 5 |
Selecteer Aangepast gedrag. |
| 6 |
Selecteer in de keuzelijst Gedrag bij het weigeren van gesprekken de gewenste optie:
|
| 7 |
Klik op Opslaan. |