Yksittäisten käyttäjien palvelulisenssien muokkaaminen Control Hubissa

list-menuOnko sinulla palautetta?
Järjestelmänvalvojana, jolla on täydet oikeudet, voit muokata yksittäisten käyttäjien palvelulisenssejä Control Hubissa.

Järjestelmänvalvojana, jolla on täydet oikeudet, voit muokata yksittäisten käyttäjien tiettyjä palvelutietoja Ohjauskeskuksessa.

Et voi määrittää käyttäjälle sekä Webex Calling vakiolisenssiä että Customer Assist -lisenssiä.

Sinun on otettava Webe x-sivustosi osallistu jatili käyttöön, jotta käyttäjät voidaan määrittää osallistujiksi. Jos et näe osallistujatili- saraketta CSV-tiedostossa, ota yhteyttä Cisco Technical Assistance Center (TAC) ottaaksesi tämän ominaisuuden käyttöön Webex-sivustossasi.

O sallistujatilityy ppi ei ole käytettävissä käyttäjille, joilla on Webex-sivuston järjestelmänvalvojan rooli. Poista käyttäjien sivuston järjestelmänvalvojan Webex Meetings oikeudet, jos haluat määrittää näille käyttäjille osallistujatilin.

1

Kirjaudu Control Hubiin ja siirry kohtaan Käyttäjät.

2

Valitse käyttäjä ja siirry kohtaan Yhteenveto > Lisenssit > Muokkaa lisenssejä.

Näyttöön tulee luettelo käyttäjälle tällä hetkellä määritetyistä palveluista.
3

Valitse palvelu luettelosta.

Jos valitset Webex Attendant Console, aseta Webex Calling palveluksi Profession al-lisenssi.

4

Valitse tilaus, jonka haluat lisätä tai poistaa, ja napsauta Tallenna.

Jos näyttöön tulee virhe, kun valitset käyttäjän Puheluasetuksia heti, kun olet lisännyt puhelulisenssin, suosittelemme poist Webex Calling amaan lisenssin ja osoittamaan käyttöoikeuden käyttäjälle uudelleen.

5

(Valinnainen) Jos olet määrittänyt käyttö Webex Meetings oikeuden, valitse tilityyppi, jonka haluat määrittää käyttäjälle kullekin Webex Meetings sivustolle, ja valitse Tallenna.

Haluatko nähdä, miten se tehdään? Katso tämä videoesittely siitä, miten yksittäisten käyttäjien palvelulisenssiä muokataan Control Hubissa.

Jos haluat määrittää toisen käyttöoikeuden olemassa olevalle ulkoiselle käyttäjälle, jonka tila on O dot ettavissa, sinun on ensin poistettava käyttäjä ja lisätt ävä se sitten uudelleen. Kun poistat kaikki lisenssit ulkoiselta käyttäjältä, ne eivät enää näy Ulkoiset käyttäjät - luettelossa.

1

Kirjaudu Control Hubiin ja valitse Käyttä jät > Ulkoiset käyttäjät.

2

Valitse käyttäjä ja valitse Palvel ut > Muokkaa lisenssejä.

3

Poista lisenssien valinta ja valitse Tall enna.

Mitä tehdä seuraavaksi

Lisää ulkoinen käyttäjä uudelleen käyttöoikeudella, jonka haluat muuttaa hänelle.

Oliko tästä artikkelista apua?
Oliko tästä artikkelista apua?