Szolgáltatási licencek szerkesztése a Control Hub alkalmazásban az egyes felhasználók számára
Teljes jogosultságokkal rendelkező rendszergazdaként a Vezérlőközpontban szerkesztheti az egyes felhasználók számára meghatározott szolgáltatási részleteket.
A szokásos licenc és az ügyfélszolgál Webex Calling ati licenc egyaránt nem rendelhető hozzá egy felhasználóhoz.
A felhasználók résztvevő ként való hozzárendeléséhez engedélyeznie kell a Webex-webhely Attende e-fiókját. Ha nem látja a CSV-fájlban az Attendee-fiók oszlopot, lépjen kapcsolatba a Cisco Technical Assistance Center (TAC) céggel, hogy engedélyezze ezt a funkciót a Webex-webhelyén.
A Fel használói fiók típusa nem érhető el a Webex webhely rendszergazda szerepkörével rendelkező felhasználók számára. Távolítsa el a felhasználók adminisztrációs jogosultságait az adott Webex Meetings webhelyen, ha ezeknek a felhasználóknak résztvevői fiókot szeretne hozzárendelni.
| 1 |
Jelentkezzen be a Control Hubba, és lépjen a Felhasznál ók menü pontra |
| 2 |
Válasszon ki egy felhasználót, és lépjen az re. Megjelenik a felhasználóhoz jelenleg hozzárendelt szolgáltatások listája.
|
| 3 |
Válasszon egy szolgáltatást a listából. Ha a Webex Attendant Console lehetőséget választja, állítsa a Webex Calling szolgáltatást Professzionális licenc értékre. |
| 4 |
Válassza ki a hozzáadni vagy eltávolítani kívánt előfizetést, majd kattintson a Mentés gombra. Ha hiba jelenik meg a Felhasználói Hívási beállítások kiválasztásakor közvetlenül a Hívási licenc hozzáadása után, javasoljuk, hogy távolítsa el a Webex Calling licencet, majd adja át a licencet a felhasználónak. |
| 5 |
(Opcionális) Ha Webex Meetings licencet rendelt, válassza ki a felhasználóhoz rendelendő fióktípust az egyes Webex Meetings webhelyekhez, majd kattintson a Mentés gombra. |
Szeretné látni, hogyan történik? Tekintse meg ezt a videó bemutat óját arról, hogyan szerkesztheti a szolgáltatási licencet az egyes felhasználók számára a Vezérlőközpontban.
Ha más licencet szeretne hozzárendelni egy olyan meglévő külső felhasználóhoz, akinek állapota függ ő ben van, először törölnie kell a felhasználót, majd újra hozzá kell adnia. Ha eltávolítja az összes licencet egy külső felhasználótól, azok már nem jelennek meg a Külső felhasználók listában.
| 1 |
Jelentkezzen be a Control Hubba, és lépjen a Felhasznál tra. |
| 2 |
Válasszon ki egy felhasználót, majd kattintson a Sz elemre |
| 3 |
Törölje a licencek jelölését, és kattintson a Mentés gom bra. |
Mi a teendő ezután
Adja hozzá újra a külső felhasználót azzal a licenctel, amelyet meg szeretne változtatni számukra.