Editarea licențelor de serviciu în Control Hub pentru utilizatori individuali
În calitate de administrator cu privilegii complete, puteți edita detalii specifice de serviciu pentru utilizatorii individuali în Hub de control.
Nu puteți atribui atât licența Webex Calling standard, cât și licența Asistență pentru clienți unui utilizator.
Trebuie să activați contul Attendee pentru site-ul dvs. Webex pentru a atribui utilizatori ca participanți. Dacă nu vedeți coloana C ont participant în fișierul CSV, contactați Cisco Technical Assistance Center (TAC) pentru a activa această caracteristică pentru site-ul dvs. Webex.
Tipul de cont Particip ant nu este disponibil pentru utilizatorii cu rolul Administrator site Webex. Eliminați privilegiile administrative ale utilizatorilor pentru acel Webex Meetings site dacă doriți să atribuiți acestor utilizatori un cont de participant.
| 1 |
Conectați-vă la Control Hub și accesați Utilizatori. |
| 2 |
Selectați un utilizator și accesați . Se afișează lista serviciilor atribuite în prezent utilizatorului.
|
| 3 |
Alegeți un serviciu din listă. Dacă selectați Consola Webex Attendant, setați Webex Calling serviciul la Licență profesională. |
| 4 |
Selectați abonamentul pe care doriți să îl adăugați sau să îl eliminați și faceți clic pe Salvare. Dacă apare o eroare la selectarea setărilor de apelare utilizator imediat după ce ați adăugat o licență de apelare, vă recomandăm să eliminați Webex Calling licența și apoi să reasignați licența utilizatorului. |
| 5 |
(Opțional) Dacă ați atribuit o Webex Meetings licență, alegeți un tip de cont pe care să îl atribuiți utilizatorului pentru fiecare Webex Meetings site și faceți clic pe Sal vare. |
Vrei să vezi cum se face? Urmăriți această demonstrație video despre modul de editare a licenței de serviciu pentru utilizatorii individuali în Control Hub.
Dacă doriți să atribuiți o licență diferită unui utilizator extern existent a cărui stare este în așteptare, trebuie mai întâi să ștergeți utilizatorul, apoi să îl adăugați din nou. Când eliminați toate licențele de la un utilizator extern, acestea nu vor mai apărea în lista Utilizatori exter ni.
| 1 |
Conectați-vă la Control Hub și accesați Utilizatori . |
| 2 |
Selectați un utilizator și faceți clic pe . |
| 3 |
Debifați licențele și faceți clic pe Salvare. |
Ce să faci în continuare
Adăugați din nou utilizatorul extern cu licența pe care doriți să o modificați pentru acesta.