- Hjem
- /
- Artikel
Planlagt vedligeholdelsestilstand giver dig mulighed for at planlægge vedligeholdelse af enheder og arbejdsområder i Control Hub, hvilket sikrer jævnere drift og færre afbrydelser.
Introduktion
Planlagt vedligeholdelsestilstand er nyttig, når der er planlagte aktiviteter, der kan resultere i unødvendige advarsler eller problemer i Control Hub, f.eks. når du foretager en enhedsopdatering eller renoverer mødelokaler.
Kontrolhub
Du kan aktivere og deaktivere planlagt vedligeholdelse både på individuelle arbejdsområder og enheder og i bulk.
Når en enhed er i planlagt vedligeholdelsestilstand:
- Der sendes ingen enhedsadvarsler.
- Offline-enheder vises med Offline: vedligeholdelses status i stedet for Offline- status.
- Onlineenheder vises med Online- status, uanset om de har problemer eller ej.
- Start og afslutning af den planlagte vedligeholdelse afspejles i enhedshistorikken.
- Når en enhed sættes i planlagt vedligeholdelsestilstand, indstilles det arbejdsområde, den tilhører, til planlagt vedligeholdelsestilstand.
Når et arbejdsområde er i planlagt vedligeholdelsestilstand:
- Det vises ikke på rangeringssiden for problemindsigt.
- Alle enheder i arbejdsområdet er i planlagt vedligeholdelsestilstand.
- Vedligeholdelsen kan planlægges med valgfri start- og sluttid.
- Ændringer revideres i administratorens aktivitetslogfil.
Problemer og online/offline-status vises stadig, når du går til et bestemt arbejdsområde eller enheds informationssider.
Du kan bruge filtreringen til at se alle arbejdsområder eller enheder i planlagt vedligeholdelsestilstand, eller som er planlagt til planlagt vedligeholdelse. Siden med arbejdsområde og enhedsoplysninger viser, hvornår planlagt vedligeholdelse er aktiveret, og tillader enkeltredigering.
Planlagt vedligeholdelse understøttes for enheder i delt og personlig tilstand. Hvis du sætter en personlig enhed i planlagt vedligeholdelsestilstand, er det kun den pågældende enhed, der påvirkes. Det påvirker ikke andre enheder, der er forbundet til den pågældende bruger.
Hvis en enhed udløber efter 365 dages inaktivitet, ændres enhedens status fra Planlagt vedligeholdelse til Ud løbet.
Planlagt vedligeholdelse er et kontrolhub og et administratorværktøj, der ikke påvirker pladsreservation eller enhedsfunktionalitet.
Enhed
Når en enhed, enten via enheds- eller arbejdsområdeindstillinger, er i vedligeholdelsestilstand:
-
Alle understøttede enheder i arbejdsområdet viser vedligeholdelsestilstanden på enhedens brugergrænseflade. Det er muligt at tilføje en brugerdefineret besked for at fortælle brugerne årsagen til, at enheden eller mødelokalet ikke er tilgængeligt.
-
Opkalds- og indtastningsinteraktioner er ikke tilgængelige.
-
Forstyr ikke anvendes, så indgående opkald ikke ringer på enheden. Når vedligeholdelsen slutter, genoprettes den tidligere tilstand Forstyr ikke.
-
Enhedsindstillingerne forbliver tilgængelige fra de understøttede indstillinger eller indgangspunktet på controllerens sidepanel.
-
Administratorer kan fortsætte med at administrere enheden i baggrunden via Control Hub.
Individuelle arbejdsområder
| 1 |
Gå til siden Arbejdsområder i Control Hub, og vælg det arbejdsområde, du vil angive i tilstanden planlagt vedligeholdelse. Gå til tilstanden Planlagt vedligeholdelse, og vælg Rediger tidsplan. |
| 2 |
I rullemenuen skal du vælge Til og slå til Plan lagt, hvis du vil aktivere planlagt vedligeholdelsestilstand for en bestemt periode. Hvis du lader Tids plan være uaktiveret, går arbejdsområdet straks i planlagt vedligeholdelsestilstand, og for at slå det fra skal du vælge Fra i rul lem enuen. |
| 3 |
Tilføj en brugerdefineret besked på maksimalt 150 tegn, der vises på enhedens skærm. Hvis der ikke er angivet nogen brugerdefineret meddelelse, vises kun standardmeddelelsen „System under vedligeholdelse“. Den brugerdefinerede meddelelse vises under standardmeddelelsen. |
| 4 |
Vælg Gem for at anvende planlagt vedligeholdelsestilstand. |
Individuelle enheder
| 1 |
Gå til siden Enheder i Control Hub, og vælg den enhed, du vil indstille i planlagt vedligeholdelsestilstand. Gå til tilstanden Planlagt vedligeholdelse, og vælg Rediger tidsplan. |
| 2 |
I rullemenuen skal du vælge Til og slå til Plan lagt, hvis du vil aktivere planlagt vedligeholdelsestilstand for en bestemt periode. Hvis du lader Tids plan være uaktiveret, går enheden straks i planlagt vedligeholdelsestilstand, og for at slå den fra skal du vælge Fra i rul lem enuen. |
| 3 |
Tilføj en brugerdefineret besked på maksimalt 150 tegn, der vises på enhedens skærm. Hvis der ikke er angivet nogen brugerdefineret meddelelse, vises kun standardmeddelelsen „System under vedligeholdelse“. Den brugerdefinerede meddelelse vises under standardmeddelelsen. |
| 4 |
Vælg Gem for at anvende planlagt vedligeholdelsestilstand. |
Flere arbejdsområder
| 1 |
Gå til siden Arbejdsområder i Control Hub, og vælg de arbejdsområder, du vil angive i tilstanden planlagt vedligeholdelse. Vælg Rediger, og gå til Planlagt vedligeholdelsestilstand. Vælg Rediger tidsplan. |
| 2 |
I rullemenuen skal du vælge Til og slå til Plan lagt, hvis du vil aktivere planlagt vedligeholdelsestilstand for en bestemt periode. Hvis du lader Tids plan være uaktiveret, går arbejdsområdet straks i planlagt vedligeholdelsestilstand, og for at slå det fra skal du vælge Fra i rul lem enuen. |
| 3 |
Tilføj en brugerdefineret besked på maksimalt 150 tegn, der vises på enhedens skærm. Hvis der ikke er angivet nogen brugerdefineret meddelelse, vises kun standardmeddelelsen „System under vedligeholdelse“. Den brugerdefinerede meddelelse vises under standardmeddelelsen. |
| 4 |
Vælg Næste, og gennemgå konfigurationen. Vælg Anvend for at gemme. |
Flere enheder
| 1 |
Gå til siden Enheder i Control Hub, og vælg de enheder, du vil indstille i planlagt vedligeholdelsestilstand. Vælg Rediger, og gå til Planlagt vedligeholdelsestilstand. Vælg Rediger. |
| 2 |
I rullemenuen skal du vælge Til og slå til Plan lagt, hvis du vil aktivere planlagt vedligeholdelsestilstand for en bestemt periode. Hvis du lader Tids plan være uaktiveret, går enheden straks i planlagt vedligeholdelsestilstand, og for at slå den fra skal du vælge Fra i rul lem enuen. |
| 3 |
Tilføj en brugerdefineret besked på maksimalt 150 tegn, der vises på enhedens skærm. Hvis der ikke er angivet nogen brugerdefineret meddelelse, vises kun standardmeddelelsen „System under vedligeholdelse“. Den brugerdefinerede meddelelse vises under standardmeddelelsen. |
| 4 |
Vælg Bekræft for at gemme. |