- Hjem
- /
- Artikkel
Planlagt vedlikeholdsmodus lar deg planlegge vedlikehold for enheter og arbeidsområder i Control Hub, noe som sikrer jevnere drift og færre avbrudd.
Introduksjon
Planlagt vedlikeholdsmodus er nyttig når det er planlagte aktiviteter som kan føre til unødvendige varsler eller problemer i Control Hub, for eksempel når du oppdaterer enheten eller pusser opp møterom.
Kontrollhub
Du kan aktivere og deaktivere planlagt vedlikehold både på individuelle arbeidsområder og enheter, og i bulk.
Når en enhet er i planlagt vedlikeholdsmodus:
- Ingen enhetsvarsler sendes.
- Frakoblede enheter vises med frak oblet: vedlikeholds status i stedet for frakobl et.
- Nettbaserte enheter vises med Online- statusen uavhengig av om de har problemer eller ikke.
- Start og slutt på det planlagte vedlikeholdet gjenspeiles i enhetshistorikken.
- Når en enhet er plassert i planlagt vedlikeholdsmodus, settes arbeidsområdet den tilhører til planlagt vedlikeholdsmodus.
Når et arbeidsområde er i planlagt vedlikeholdsmodus:
- Det vises ikke på rangeringssiden for probleminnsikt.
- Alle enheter i arbeidsområdet er i planlagt vedlikeholdsmodus.
- Vedlikeholdet kan planlegges med valgfri start- og sluttid.
- Endringer blir revidert i administratorens aktivitetslogg.
Problemer og online/frakoblet status vises fortsatt når du går til et bestemt arbeidsområde eller enhets detaljsider.
Du kan bruke filtreringen til å se alle arbeidsområder eller enheter i planlagt vedlikeholdsmodus eller som er planlagt for planlagt vedlikehold. Siden med arbeidsrom og enhetsdetaljer viser når planlagt vedlikehold er aktivert og tillater enkeltredigering.
Planlagt vedlikehold støttes for enheter i delt og personlig modus. Hvis du setter en personlig enhet i planlagt vedlikeholdsmodus, er det bare den enheten som påvirkes. Det påvirker ikke andre enheter som er koblet til den brukeren.
Hvis en enhet utløper etter 365 dager med inaktivitet, endres enhetsstatusen fra Planlagt vedlikehold til Ut løpt.
Planlagt vedlikehold er et kontrollhub og et administratorverktøy som ikke påvirker plassbestilling eller enhetsfunksjonalitet.
Enhet
Når en enhet, enten gjennom innstillinger for enhet eller arbeidsområde, er i vedlikeholdsmodus:
-
Alle støttede enheter i arbeidsområdet viser vedlikeholdstilstanden på enhetens brukergrensesnitt. Det er mulig å legge til en egendefinert melding for å fortelle brukerne årsaken til at enheten eller møterommet ikke er tilgjengelig.
-
Samtale- og anropsinngangsinteraksjoner er utilgjengelige.
-
Ikke forstyrr brukes slik at innkommende anrop ikke ringer på enheten. Når vedlikeholdet avsluttes, gjenopprettes den forrige Ikke forstyrr-tilstanden.
-
Enhetsinnstillingene forblir tilgjengelige fra de støttede innstillingene eller inngangspunktet for kontrollerens sidepanel.
-
Administratorer kan fortsette å administrere enheten i bakgrunnen via Control Hub.
Individuelle arbeidsområder
| 1 |
Gå til siden Arbeidsområder i Control Hub, og velg arbeidsområdet du vil angi i planlagt vedlikeholdsmodus. Gå til Planlagt vedlikeholdsmodus og velg Rediger tidsplan. |
| 2 |
Fra rullegardinmenyen velger du På og slår på Planlagt hvis du vil aktivere planlagt vedlikeholdsmodus for en bestemt periode. Hvis du lar Tids plan være uaktivert, går arbeidsområdet inn i planlagt vedlikeholdsmodus umiddelbart, og for å slå det av må du velge Av på rullegardinmenyen. |
| 3 |
Legg til en egendefinert melding på maksimalt 150 tegn som vises på enhetens skjerm. Hvis ingen egendefinert melding er angitt, vises bare standardmeldingen «System under vedlikehold». Den egendefinerte meldingen vises under standardmeldingen. |
| 4 |
Velg Lagre for å bruke planlagt vedlikeholdsmodus. |
Individuelle enheter
| 1 |
Gå til Enheter -siden i Control Hub og velg enheten du vil angi i planlagt vedlikeholdsmodus. Gå til Planlagt vedlikeholdsmodus og velg Rediger tidsplan. |
| 2 |
Fra rullegardinmenyen velger du På og slår på Planlagt hvis du vil aktivere planlagt vedlikeholdsmodus for en bestemt periode. Hvis du lar Tids plan være uaktivert, går enheten inn i planlagt vedlikeholdsmodus umiddelbart, og for å slå den av må du velge Av fra rullegardinmenyen. |
| 3 |
Legg til en egendefinert melding på maksimalt 150 tegn som vises på enhetens skjerm. Hvis ingen egendefinert melding er angitt, vises bare standardmeldingen «System under vedlikehold». Den egendefinerte meldingen vises under standardmeldingen. |
| 4 |
Velg Lagre for å bruke planlagt vedlikeholdsmodus. |
Flere arbeidsområder
| 1 |
Gå til siden Arbeidsområder i Control Hub, og velg arbeidsområdene du vil angi i planlagt vedlikeholdsmodus. Velg Rediger og gå til Planlagt vedlikeholdsmodus. Velg Rediger tidsplan. |
| 2 |
Fra rullegardinmenyen velger du På og slår på Planlagt hvis du vil aktivere planlagt vedlikeholdsmodus for en bestemt periode. Hvis du lar Tids plan være uaktivert, går arbeidsområdet inn i planlagt vedlikeholdsmodus umiddelbart, og for å slå det av må du velge Av på rullegardinmenyen. |
| 3 |
Legg til en egendefinert melding på maksimalt 150 tegn som vises på enhetens skjerm. Hvis ingen egendefinert melding er angitt, vises bare standardmeldingen «System under vedlikehold». Den egendefinerte meldingen vises under standardmeldingen. |
| 4 |
Velg Neste og gå gjennom konfigurasjonen. Hvis du vil lagre, velger du Bruk. |
Flere enheter
| 1 |
Gå til Enheter -siden i Control Hub og velg enhetene du vil angi i planlagt vedlikeholdsmodus. Velg Rediger og gå til Planlagt vedlikeholdsmodus. Velg Rediger. |
| 2 |
Fra rullegardinmenyen velger du På og slår på Planlagt hvis du vil aktivere planlagt vedlikeholdsmodus for en bestemt periode. Hvis du lar Tids plan være uaktivert, går enheten inn i planlagt vedlikeholdsmodus umiddelbart, og for å slå den av må du velge Av fra rullegardinmenyen. |
| 3 |
Legg til en egendefinert melding på maksimalt 150 tegn som vises på enhetens skjerm. Hvis ingen egendefinert melding er angitt, vises bare standardmeldingen «System under vedlikehold». Den egendefinerte meldingen vises under standardmeldingen. |
| 4 |
For å lagre, velg Bekreft. |