- Начало
- /
- Статия
Научете как да рестартирате и нулирате вашия безжичен телефон Cisco 9821.
Рестартирането на телефона може да разреши често срещани проблеми или да гарантира, че новите конфигурации са приложени. Този процес не изтрива съществуващите ви настройки.
За да изчистите текущата си конфигурация, можете да възстановите фабричните настройки по подразбиране на безжичния телефон Cisco 9821. Можете да изберете да нулирате всички стойности или да нулирате само мрежовите или настройките за сигурност.
Рестартирайте телефона от менюто на телефона
| 1 |
Достъп до приложението Настройки |
| 2 |
Изберете . |
| 3 |
Маркирайте Рестартиране и натиснете Изберете. |
Рестартирайте телефона от уеб страницата за администриране на телефона (Unified CM)
Можете дистанционно да рестартирате телефона си до настройките му по подразбиране от уеб страницата за администриране на телефона, само когато телефонът ви е регистриран в Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
От уеб страницата за администриране на телефона изберете Рестартиране. |
| 3 |
Щракнете върху бутона Рестартиране, за да рестартирате телефона. |
Рестартирайте телефона с алтернативния фърмуер
Можете да рестартирате телефона до предишната версия на фърмуера на телефона. Това ви позволява временно да използвате предишното зареждане на фърмуера.
Когато телефонът се включи отново, той ще използва новия фърмуер.
| 1 |
Изключете телефона си. |
| 2 |
Натиснете и задръжте звездичка (*) |
| 3 |
Когато светодиодът светне в червено, отпуснете звездичката (*) и Power/End Клавиши за повикване. Телефонът се стартира с предишната версия на фърмуера. |
Възстановете фабричните настройки на телефона от менюто на телефона
Можете да възстановите фабричните настройки на телефона. Телефонът нулира потребителските и мрежовите настройки до техните стойности по подразбиране и след това се рестартира.
| 1 |
Достъп до приложението Настройки |
| 2 |
Изберете . |
| 3 |
Маркирайте Фабрично нулиране и натиснете Изберете. |
Какво да направите след това
Загубили сте текущата си регистрация и цялата си конфигурация след фабрично нулиране. Трябва да регистрирате и настроите телефона си, както правите за нов телефон, преди да можете да го използвате отново.
Нулирайте телефона до фабричните настройки от клавиатурата на телефона
Можете да върнете телефона към фабричните настройки, като използвате клавиатурата. Телефонът нулира потребителските и мрежовите настройки до стойностите им по подразбиране и след това се рестартира.
| 1 |
Изключете телефона си. |
| 2 |
Натиснете и задръжте Паунд (#) |
| 3 |
Когато светодиодът светне в червено, отпуснете Pound. (#) и Power/End Клавиши за повикване . |
| 4 |
Натиснете 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Ако светодиодът мига зелено, това означава, че фабричното нулиране е в ход. Ако светодиодът мига червено, фабричното нулиране не е прието. |
Какво да направите след това
Загубили сте текущата си регистрация и цялата си конфигурация след фабрично нулиране. Трябва да регистрирате и настроите телефона си, както правите за нов телефон, преди да можете да го използвате отново.
Нулирайте телефона до фабричните настройки от уеб страницата за администриране на телефона (Webex Calling)
Можете дистанционно да възстановите настройките на телефона си по подразбиране от уеб страницата за администриране на телефона, само когато телефонът ви е регистриран в Webex Calling.
|
Нулирайте телефона си от уеб страницата на телефона с един от следните методи:
|
Какво да направите след това
Загубили сте текущата си регистрация и цялата си конфигурация след фабрично нулиране. Трябва да регистрирате и настроите телефона си, както правите за нов телефон, преди да можете да го използвате отново.
Нулирайте мрежовите настройки
Можете да нулирате мрежовите настройки на телефона до фабричните настройки. Телефонът нулира настройките на мрежата до стойностите им по подразбиране и след това се рестартира.
| 1 |
Достъп до приложението Настройки |
| 2 |
Изберете . |
| 3 |
Маркирайте Мрежови настройки и натиснете Изберете. |
Какво да направите след това
Загубили сте текущите си мрежови настройки. Трябва да зададете отново мрежовите настройки.
Нулирайте настройките за сигурност
Можете да нулирате настройките за сигурност на телефона до фабричните настройки. Телефонът нулира настройките за сигурност до стойностите им по подразбиране и след това се рестартира.
| 1 |
Достъп до приложението Настройки |
| 2 |
Изберете . |
| 3 |
Маркирайте Настройки за сигурност и натиснете Изберете. |
Какво да направите след това
Загубили сте текущите си настройки за сигурност. Трябва да зададете отново настройките за сигурност.