- Početak
- /
- Članak
Naučite kako ponovno pokrenuti i resetirati svoj Cisco bežični telefon 9821.
Ponovno pokretanje telefona može riješiti uobičajene probleme ili osigurati primjenu novih konfiguracija. Ovaj postupak ne briše vaše postojeće postavke.
Za brisanje trenutne konfiguracije možete vratiti Cisco bežični telefon 9821 na tvorničke postavke. Možete odabrati resetiranje svih vrijednosti ili samo resetiranje mrežnih ili sigurnosnih postavki.
Ponovno pokrenite telefon iz izbornika telefona
| 1 |
Pristupite aplikaciji Postavke |
| 2 |
Odaberite . |
| 3 |
Označite Ponovno pokretanje i pritisnite Odaberite. |
Ponovno pokrenite telefon s web stranice za administraciju telefona (Unified CM)
Telefon možete daljinski ponovno pokrenuti na zadane postavke s web stranice za administraciju telefona samo kada je telefon registriran na Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
Na web stranici za administraciju telefona odaberite Ponovno pokretanje. |
| 3 |
Kliknite gumb Ponovno pokretanje za ponovno pokretanje telefona. |
Ponovno pokrenite telefon na alternativni firmver
Možete ponovno pokrenuti telefon na prethodnu verziju firmvera telefona. To vam omogućuje privremeno korištenje prethodnog učitavanja firmvera.
Kada se telefon sljedeći put uključi, koristit će novi firmware.
| 1 |
Isključite telefon. |
| 2 |
Pritisnite i držite zvjezdicu (*) |
| 3 |
Kada LED lampica zasvijetli crveno, otpustite zvjezdicu (*) i Power/End Tipke za poziv. Telefon se pokreće s prethodnom verzijom firmvera. |
Vratite telefon na tvorničke postavke iz izbornika telefona
Možete resetirati telefon na tvorničke zadane vrijednosti. Telefon resetira postavke postavki korisnika i mreže na njihove zadane vrijednosti i zatim ih ponovno pokreće.
| 1 |
Pristupite aplikaciji Postavke |
| 2 |
Odaberite . |
| 3 |
Označite Vraćanje na tvorničke postavke i pritisnite Odaberite. |
Što učiniti sljedeće
Izgubili ste trenutnu registraciju i svu konfiguraciju nakon vraćanja na tvorničke postavke. Morate registrirati i postaviti telefon kao što biste to učinili za novi telefon prije nego što ga ponovno možete koristiti.
Vratite telefon na tvorničke postavke s tipkovnice telefona
Telefon možete vratiti na tvorničke postavke pomoću tipkovnice. Telefon vraća korisničke i mrežne postavke na zadane vrijednosti, a zatim se ponovno pokreće.
| 1 |
Isključite telefon. |
| 2 |
Pritisnite i držite Funta (#) |
| 3 |
Kada LED lampica zasvijetli crveno, otpustite Pound (#) i Power/End Tipke za poziv . |
| 4 |
Pritisnite 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Ako LED treperi zeleno, u tijeku je vraćanje na tvorničke postavke. Ako LED treperi crveno, tvornički reset nije prihvaćen. |
Što učiniti sljedeće
Izgubili ste trenutnu registraciju i svu konfiguraciju nakon vraćanja na tvorničke postavke. Morate registrirati i postaviti telefon kao što biste to učinili za novi telefon prije nego što ga ponovno možete koristiti.
Vratite telefon na tvorničke postavke s web stranice za administraciju telefona (Webex Calling)
Telefon možete daljinski vratiti na zadane postavke s web stranice za administraciju telefona samo kada je telefon registriran na Webex Calling.
|
Resetirajte telefon s web stranice telefona jednom od sljedećih metoda:
|
Što učiniti sljedeće
Izgubili ste trenutnu registraciju i svu konfiguraciju nakon vraćanja na tvorničke postavke. Morate registrirati i postaviti telefon kao što biste to učinili za novi telefon prije nego što ga ponovno možete koristiti.
Resetiraj mrežne postavke
Mrežne postavke na telefonu možete vratiti na tvorničke postavke. Telefon vraća postavke mreže na zadane vrijednosti, a zatim se ponovno pokreće.
| 1 |
Pristupite aplikaciji Postavke |
| 2 |
Odaberite . |
| 3 |
Označite Postavke mreže i pritisnite Odaberite. |
Što učiniti sljedeće
Izgubili ste trenutne mrežne postavke. Morate ponovno postaviti mrežne postavke.
Resetiraj sigurnosne postavke
Sigurnosne postavke na telefonu možete vratiti na tvorničke postavke. Telefon vraća sigurnosne postavke na zadane vrijednosti, a zatim se ponovno pokreće.
| 1 |
Pristupite aplikaciji Postavke |
| 2 |
Odaberite . |
| 3 |
Označite Sigurnosne postavke i pritisnite Odaberite. |
Što učiniti sljedeće
Izgubili ste svoje trenutne sigurnosne postavke. Morate ponovno postaviti sigurnosne postavke.